U spomen na sve poginule i nestale...
Pokoj vječni daruj im Gospodine i svjetlost vječna svijetlila njima.
Počivali u miru...

S dubokim i iskrenim poštovanjem...

Vukovar - In memoriam

 

 

 

Komentari  

#1 Ivan 2019-11-18 12:29
"Vrijeme u kojem živimo toliko je nezahvalno da čovjek poželi da se nije ni rodio, ili bolje da se rodi u neko drugo vrijeme i drugi put, i to samo zato što u ovom vremenu nema dovoljno ljubavi za sve."
Siniša Glavašević
#2 Ivan 2019-11-18 15:55
Inspiriran govorom Marka Miljanića danas u Škabrnji, gdje kaže da se o zločinima ne smije govoriti zato jer imamo zastupnika u Saboru (koalicijskog partnera HDZ-a) čija su braća sudjelovala u agresiji na Škabrnju.
U Saborskom, zamjenik načelnika iz reda srpske macionalne manjine Nikola Grba (SDSS) od Općine dobije sve što poželi, ali 12. studenoga se nije udostojio doći na komemoraciju i pokloniti žrtvama koje su poubijali njegovi sunarodnjaci. Sigurno je imao važnijeg posla.
Imamo još 9 nestalih što ne kažu di su...?
No to njemu nitko ne zamjera od "naših", dapače on je ovdje vrlo poštovan kao majstor za zidariju i ostalu gradnju i to na crno.
E MOJ NARODE...!
#3 Tomo 2019-11-19 05:08
Neznam dali ce mi biti dozvoljeno komentirati na ovu zalosnu objavu ali istinitu , Uzalud nam sve mnoge zrtve , kad su ovladari odma poslije Oluje nepitajuci Branitelje ni nase Generale ,dali aboliciju agresorima i eto zastitili ih pa sada vladaju i bez glasovanja oni su svuda zastupljeni ,a za uslugu agresorima skinuli nam povjesni Grb sto je na Crkvi Svetog Marka pa stavili svoju petokraku na ovaj Grb samo u drugom obliku sa pet rogova, Neznam dali sam ja toliko zaostao ili smo svi skupa slijepi i dozvolimo da se ovo radi od Hrvatskog naroda kao sto je bilo 1945, a mozda jos i gore, Nase zrtve Saborskog nigdje se ne spominju, nego samo u obliznjim mjestima , Zalosno je sve skupa ,
#4 Ivan 2019-11-19 16:14
Dodatak na grbu se zove kruna, a ne rogovi, u njoj je pet povijesih grbova koji su poredani od lijeve na desnu stranu štita ovim redom: najstariji poznati grb Hrvatske (mjesec i zvijezda u plavom polju), te grbovi Dubrovačke Republike, Dalmacije, Istre i Slavonije.
Tuđman je na taj način htio u jednom grbu objediniti svu hrvatsku povijest, sve pokrajine.
Nadam se da znamo da je Hrvatska u 19. st. bila Trojedina Kraljevina, a sastojala se od Hrvatske, Slavonije i Dalmacije+Dubrovačka Republika. i Istra je Hrvatska pokrajina od 11. stojeća pod raznim vladarima sve do 1920. godine kada ju Kraljevina Jugoslavija prepušta Italiji, Hrvatskoj je ponovno pripojena nakon 2. svj. rata.
#5 tomo 2019-11-19 22:43
Uredu , samo se pitam zasto nam onda brane povjesni Grb danas da ga nosimo na javnim mjestima, Nigdje u svijetu se povjest ne mjenja nego se nadopunjuje sa velikim nekim znacenjima ,U redu ,U Australiji su neki trazili da se skine iz barjaka onaj djel sto oznacava engleski Jack ali narod nije dao to je povjest kada se Australija civilizirala i tako ce ostat A zasto se mora skinuti povjesni Grb koji je na Crkvi Svetog Marka i star je preko tisucu godina to je Poivjest koja se nesmi skidat a ovaj sada Grb nema bas nikakovu povjest Hrvatska je ujedinjena sa svim svojim povjesnim pokrainam odavno a ne sada devedesetih sada su nam dali avnojske granice, a ne povjesne , Svatko moze tumaciti na svoj nacin ali povjest je pisana i to treba ostati i postivati kako sav svijet postiva svoju povijest Francuzi svoga Napoleona uzdizu i postivaju ne mjenjaju njegovu sliku i priliku. ,, Molim te Ivane procitaj svoj komentar pa neke rijeci ispravi znam da si slucajno tako napisa , Hvala
#6 Ivan 2019-11-20 12:19
Jesam, tipkovnica mi valja, pa mi često ispadnu slova, tako ovaj put slovo "j".

You have no rights to post comments