Danas je završeno asfaltiranje puta do lovačkog doma. Vrijeme je inače hladno i maglovito. Najviša dnevna temperatura zabilježena je u 13:30, a iznosila je -2.7 °C.

 

 

Lovački dom se nalazi kraj rijeke Jesenice kod drvenog mosta preko kojeg put vodi do Malog vrela gdje je vodocrpilište za vodovod Lička Jesenica. U Saborskom djelije LD Kuna.

 

 

Lijevo je put za Vukelić Poljanu zaselak u Ličkoj Jesenici u kojem nema stanovnika.

Komentari  

#11 Ognjevac 2020-01-20 22:11
Zato sam i napomenula jamu Balinku,znase da se tamo obiljzavala skola Robert Domani,Nikola Cikara,Branko Latas ps pa bi bio red da se do tamo povuce asfalt.Nasi branitelji nisu bitni.Bilo bi previse da neka obiljezja nose imena nasih branitelj ili nedaj boze da se postavio spomenik pred skolu sa njihovim imenima,u tu skolu su svi isli.Ne kaze se badava sto nije na piru nije ni nakon pira.Puno je vremena proslo od njihovog pogiblja pa pomalo oni odlaze u zaborav od strane vlasti ali ostaju u srcima i mislima svojih najmilijih koji ih nezaboravljaju
#12 Ivan 2020-01-21 10:42
Domani, Latas i Čikara su žrtve četničke ideologije kao i naši branitelji 1991. Trebamo razlučiti lojalne hrvatske Srbe od "Velikosrba" agresora. I u Domovinskom ratu su stradavali Srbi isto kao Hrvati od istog neprijatelja - Četnika.
Velikosrpska idologija na čelu sa Srpskom pravoslavnom crkvom je prouzročila mnoga zla na ovim prostorima.
#13 Ognjevac 2020-01-21 12:18
Ostavit cemo povjest povjesnicarima i okrenuti se sadasnjosti i buducnosti,pa cu sa tim i zakljuciti sto god da se napravi u Saborskom napravilo se na cjelovitom teritoriju opcine sa svim zaseocima koji joj pripadaju sto dodatno uljepsava i onako lijepu opcinu sa svim njenim stanovnistvom bez obzira kojoj vjeroispovjesti pripadaju.Nekaze se badava bolje vrabac u ruci nego golub na grani,pa tako i ovaj asfalt bolje prema lovackom domu nego da se novci preliju u privatan djep
#14 Ivan 2020-01-21 13:10
Slažem se u potpunosti.

You have no rights to post comments