I danas je sunčano i još toplije nego jučer... U općinsku zgradu nećete samo tako ući, vrata su zaključana, a zvono rijetko radi, navodno se često "kvari"... (Made  in China)

Traktor vozi Paulina, najfletnija cura u selu i šire          

Pauk - majstor pletenja mreže

Crkva sv. Ilije u Jesenici

Lovački dom

Crkva sv. Ivana Nepomuka u Saborskom

 Crkvica Rođenja BDM u Saborskom

Kuselj - trošni kućerak u kojem stoji hidrofor, glavna opskrba Kuselja vodom. Vodovod i kanalizacija Ogulin ima drugi plan, naime kane s kraja Saborskog (iz Panjića) vodu pumpati prema Biljevini i Kuselju, pa kad nestane struje opet ćemo biti u banani...

Paulina kosi otavu - OPG MATOVINA.

Komentari  

#1 Kapela 2020-08-27 07:17
Ma Ive ,, Djelatnici spavaju, posto po noci imaju tulume a ti ih uznemiravas dok spavaju ,,Moras se najaviti nekoliko dana prije da ces doci, ili na njihov mobitel napraviti vrijeme kad ces doci Nije to samo tako uci dok djelatnici spavaju duboki san Iskljuce oni zvono pa se ti misli,,Pa napravi kod predsjednika vrijeme kad zelis doci on je tamo svaki dan,,, ?????????. mislim, da je tamo ????... Ma glavno da placa ide lako je za sve drugo..
#2 Ivan 2020-08-27 08:56
Očitavam ja struju i u općini Plaški i Josipdol tamo vrata nisu zaključana, na ulazu piše da je obavezna dezinfekcija ruku i upotreba maske za lice....? Naši se drže još one odluke s početka epidemije, zabarikadirali se i ne izlaze.
Sam Bog dao epidemiju, nekima...!
#3 Kapela 2020-08-27 23:58
Paulina vozi i kosi sa traktorom, Ma vidi se da je Matovinske loze koji rade sve poslove, Svaka cast Paulina ,, Prava si Matovinka , zna se ,
#4 Ivan 2020-08-28 03:08
Paulina sve radi, za nju ništa nije problem.

You have no rights to post comments