Gornja Biljevina

Rodna kuća poginulih branitelja Jose i Pere Matovina

Komentari  

#1 Ivan 2020-09-15 16:06
"Samo" je 20 godina prošlo od mog prvog prijedloga u općinskom Vijeću, za vrijeme načelnikovanja Luke Hodaka, da se nešto asfaltira i u Biljevini i Kuselju za račun poginulih branitelja, a ne samo u selu kod Njihovih kuća...
I eto moj prijedlog je došao na red kada su se izrealizirali svi ostali...!?
#2 Kapela 2020-09-17 08:22
Ma znas ti Ive da su oduvjek vladari u Saborskom bili naj veci neprijatelji svojim mjestanima i Saborskom ,Prije su svima zadovoljili pa i onima sto nas unistavaju sto godina ,a ato jos se nista nije promjenilo Slika ista i vladari po starom sistemu gone i dalje. Pitanje je samo doklen ce se to trpiti , Sve zrtve za Drzavu i Saborsko su manje vrijedne nego neciji prijatelji kojima se dodvaraju da im budu poslusne sluge. Oti Saborcanski vladari Barem meni je jako dobro to poznato i na svojoj kozi sam to osjetija , , da sam sada ovdje di jesam preko 50 godina.
#3 Ivan 2020-09-17 17:20
Nikoga ništa ne košta da školi da ime po braći Dumenčić i trg ispred općinske zgrade po braći Matovina, očekujem da općinska vlast što prije prihvati i realizira ovaj prijedlog kojega sam iznosio više puta na ovoj stranici, jer se nema što više čekati.
#4 Ivan 2020-09-18 12:55
... i poginulim braniteljima napraviti spomenik kod škole!
Ako se ovo ne ostvari..., nije sve izgubljeno, uvijek postoji druga prilika, lokalni izbori su na proljeće...! Sjetimo se 2009-te.
#5 Kapela 2020-09-19 00:10
To je trebalo napraviti odma poslije povratka mjestana u Saborsko , ako se mislilo nesto posteno, a sada ovi sto vladaju mozda bi im bolje odgovarala tudja imena nego nasih Saborcanskih Branitelja , Tesko je krivu Drinu isporaviti pa i nemoguce , Tko vlada sa Hrvatskom onda nista nam nije cudno.
#6 Ivan 2020-09-19 04:22
Ignoriranje žrtve poginulih branitelja je neoprostiv grijeh, to se mora ispraviti...!!! To ne smije ovako ostati! Ovo je velika sramota za sviju nas, za sve Saborčane.
Zamislite kako to izgleda nekome tko dođe sa strane, imamo spomen obilježje civilnim žrtvama kod masovne grobnice, a nemamo dostojan spomenik poginulim braniteljima...? Što može zaključiti i s kakvim dojmom odlazi...? Nije bilo obrane, stradali su samo civili...!? Trebamo se ponositi svojim herojima, a ne ovako kako je sada...

You have no rights to post comments