Poštovani stanovnici Karlovačke županije,

s ciljem dobivanja uvida u postojeće stanje mobilnosti i učinkovitog zadovoljavanja Vaših postojećih i budućih potreba za mobilnošću, Karlovačka županija provodi anonimno online ispitivanje stava javnosti.

Upitnik je namijenjen stanovnicima svih administrativnih naselja Karlovačke županije, a podijeljen je na sljedećih 5 tematskih područja:

  • osnovne i statističke informacije
  • sredstva mobilnosti
  • informacije o putovanjima
  • promjena navika putovanja
  • stavovi i motivacije

Navedena tematska područja, odnose se na Vaše dosadašnje navike i stavove, odnosno načine putovanja izvan ograničenja uzrokovanih trenutnom pandemijom bolesti COVID-19.

Molimo Vas da precizno i potpuno odgovorite na pitanja kroz 5 kratkih cjelina i pridonesete stvaranju zajedničke vizije održive mobilnosti. Podijelite link upitnika svojim ukućanima, prijateljima i kolegama s prebivalištem na području Karlovačke županije i pomozite nam poboljšati prometni sustav županije.

 

Online upitnik je moguće ispuniti do 21. prosinca 2020.g., a dostupan je ovdje.

 

 

 

 

Mala pomoć za starije:

Anketu je jednostavno ispuniti, no kod rubrike vrijeme (slika gore) mnogi mogu zapeti (i sam sam zapeo) jer je u ovoj anketi američko12-satno vrijeme...?, a ne kao kod nas 24-satno, tako da je za vrijeme prije podne potrenbo upisati "AM", a za vrijeme poslije podne "PM".

Komentari  

#1 Ivan 2020-12-16 10:15
Američki obrazac za anketu u Hrvatskoj, pa tako moramo za vrijeme prije podne upisivati AM, a za vrijeme poslije podne PM...??
I ako netko ne skuži propadne mu upitnik.
#2 Kapela 2020-12-17 00:29
Bas je to cudno sto se stavljaju tudjice za vrijeme Kako ce stariji narod to razumir, Boze nas sacuvaj od nepismenih vladara , Zasto nebi bilo kao i dosada kako se obiljezavalo u Hrvatskoj Dali misle nepismeni zapovjednici nam ukinuti Hrvatsku Gramatiku i staviti tudjicu, Znamo da se pisalo ako je poslije podne onda bi stavili na primjer , 13 sati a za ujutro prije podne na primjer 09,sati to je znak do sada bija ..Da a Amerika govori engleski ,, samo imaju malo drugaciji dialekt kao i u Australiji koja ima sluzbeni Engleski a ima dosta razlike u narijecju pa i imenima ,,

You have no rights to post comments