Ovaj par roda se u Plaškom gnijezdi već 9 godina, meštani su ih nazvali "Manda i Joso". Zadnjih godina jedno od njih, vjerojatno rodan "Joso" svake godine sve više kasni s povratkom, dok njegova partnerica uvijek stiže na vrijeme.

Ove godine je "Manda" stigla 21. ožujka, a on 31. ožujka. Pokušavam zamisliti kako bi moja žena reagirala na sličnu situaciju, npr. da se ja..., nakon zajedničkog " zimovanja" negdje na toplom jugu, kući vratim s zakašnjenjem kao ovaj rodan...?

Komentari  

#1 Kapela 2017-04-02 21:59
Dobro pitanje od urednika kako bi zena reagirala da zakasnis,ha, kao sve druge zene , imala bi metla ili tava posla , culo bi se haaa, Znas da zene nevole da im ljudi kasne, vole sve na vrijeme, zato se moramo paziti da ne kasnimo bas nikada.pa ni za stol na jelo.
#2 Josarda 2017-04-03 11:26
Trebale bi one biti ko ova roda Ko ceka taj doceka A ne nos odma hori :D
#3 Kapela 2017-04-03 21:47
Ehhhh, josarda, a zasto kasnis . zasto se ne pojavis na vrijeme a ne uvjek si zadnji. haa, Pa zena mora galamiti na tebe. Pozuri polako. pa stigni na vrijeme. Zene su u pravu uvjek, a mi kako kada .Kazes da Zene odma nos gori , a nekazes za nas , da i nami nos ode odma gori , ha,

You have no rights to post comments