Nakon što je načelnik Općine Saborsko velikodušno obećao i javno objavio da će preko ljetnih praznika autobus na relaciji  Saborsko - Ogulin prometovati samo SRIJEDOM te da će putovanje za stanovništvo općine Saborsko biti besplatno (po uzoru na Bandića), ovih dana se našao u čudu kad je najavljen račun od 2.000 kn jer je jučer (srijeda) autobus iz Ogulina krenuo prema Saborskom s 30 putnika od toga ih je 20 bilo s područja Općine Saborsko u što on, kako navode u Ogulinu, ne vjeruje. Ako Općina ne uplati taj iznos, kažu daće doći do ukidanja i te jedine veze Saborskog s Ogulinom. Ne znam što je naš načelnik očekivao, valjda da će autobus koristiti samo nekoliko putnika kao prije, oni kojima je to bio jedini izbor, zaboravivši da su se mnogi snalazili na druge načine. E..., ali sad kad je putovanje besplatno normalno je da se broj putnika povećao.

Ma riješit će to on "nije beg cicija"!

Informaciju sam dobio iz prve ruke i o redu vožnje. Dakle polazak autobusa iz Ogulina za Kuselj je u 6:50 ujutro i u 13:30 popodne.

Komentari  

#1 Ivan 2022-07-21 20:51
Koliki su se samo u ovih dvaseset i nešto godina vozili samnom ujutro u Ogulin, velika većina više nije među živima, osim Marijana.
Vozio sam ponekad i turiste pješake, jednom prilikom sam utrpao njih petoro s ruksacima u moj Punto, ni sam ne znam kako je to sve stalo u auto ...
Dvasesetak godina sam vozio školarce ponedjeljkom za Ogulin, a petkom kući, ne samo svoje i bratove nego i njihove prijatelje.
Ove godine je školu završila Adriana Matovina, mislim da mi je ona poslijednji putnik od đaka na "mojoj liniji".

You have no rights to post comments