Crkva Rođenja BDM iz 1726. godine je simbol i ponos Saborskog, imamo je i na grbu Općine. Ovo je jedina građevina u Saborskom koja je obnovljena u svom izvornom obliku. Velika je šteta za Saborsko što nisu još neki objekti obnovljeni kao ova crkvica, a to su: crkva sv. Ivana Nepomuka, Župni stan, Dom i Policijska postaja. Opet će neki reći, kao u jednom komentaru jučer, da na ovoj stranici ne objavljujem ništa lijepo o Saborskom nego samo "pljujem i vrijeđam".

Uklonio bam članak u kojem sam uputio kritiku načelniku Općine zbog samopromocije  na ĐIR TV-u koju plaća iz općinskog proračuna. Uklonio sam ga iz jednog razloga, a koji nije ni kritika načelniku niti napisani komentar, nego nešto treće. Žao mi je da neki koji ne poznaju naše prijeratno Saborsko i ne nose ga u srcu kao mi koji smo u njemu rođeni i odrasli, upadaju u moje riječi i kvalificiraju ih na tako ružan način.

Komentari  

#1 Ivan 2022-12-03 09:54
Ja Saborsko promoviram već 15 godina na ovim stranicama i ne dopuštam da "ispod radara" prođu oni koji Saborskom čine štetu i narušavaju ugled, To je za gospodina Ivana L. pljuvanje.
Oprosti Imenjače, ali nisi dostojan komentirati moj rad, jer očito nisi dovoljno upoznat što sam sve napravio na ovim stranicama za Saborsko po pitanju povijesti i mnogih drugih stvari.
#2 Ruzica 2022-12-03 14:04
Ive svaka pohvala je malo reci za ono što ti radiš, i zato se ne osvrci na koje kakve likove. Znam da čovjeka zaboli nepravda, ali više takve izjave govore o istima nego o tebi. Lijep pozdrav tebi i tvojima.
#3 Ivan 2022-12-03 15:24
Hvala ti Ružice na podršci koja mi je zaista nekada potrebna. Ja se već dugi niz godina borim protiv "vjetrenjača" i sve manje imam snage za to.
Borim se za istinu koja mi je osnovni imperativ u životu, a mrzim laž i licemjerje i onda se dogodi da me netko u toj borbi povrijedi - nitko od nas nije od čelika, svi smo ranjivi. Onda se upitam što mi sve to treba, nekada pomislim odustati ali ne, ne mogu jer je još dosta posla predamnom, još je puno laži koje treba raskrinkati.
#4 Ruzica 2022-12-03 19:08
Nemoj odustajati zbog sebe jer to radiš sa ljubavlju, ali i zbog svih nas dobronamjernih. L. P.
#5 Ivan 2022-12-08 17:56
Ima jedna crnogorska izreka "Čini dobro ali vodi računa o posljedicama!"

You have no rights to post comments