Dok smo danas nas nekolicina stajali pored crkve odjedanput smo začuli neki zvuk, okrenuli smo se i vidjeli da je iz čista mira otpao limeni opšav ispod krova, nije jedini ima ih još koji su otpali ranije, a i onih koji samo što nisu...

Lome se sidrene grede, otpada crijep, otpada lim, crkva nam se doslovno raspada, a da nitko za to ne mari, kao da se to nikoga ne tiče. Nedavno je kod nas bio i novi biskup prilikom krizme, on ništa nije vidio, niti je išta pitao...!? Jednostavno neznamo u čijoj je nadležnosti ova naša crkva, tko je taj koji bi trebao voditi brigu o njoj, prije je to bio župnik...?

Fra Draženko je ovdje privremeno, još do kraja ljeta, pa vjerojatno zato i ne poduzima ništa. Crkva je napravljena u obnovi, sad se vidi koliko loše i koliko je pogrešan bio izbor projekta crkve. Ovo je vjerojatno najlošiji projekt i najlošija izvedba jedne crkve u cijeloj Hrvatskoj.

Još prije dvije godine je pukla sidrena greda na samom ćošku sa stražnje strane, usljed čega (pomaka) je je s krova palo 10-tak crijepova ...

Otpalo je i nekoliko limova sa stražnje strane iznad ulaza u sakristiju

Dok smo danas stajali pored crkve, prije mise, iz čista mira je otpao ovaj lim

Ovo je puklo još pretprošle zime. Netko je stavio ove upore i ostalo je na tome...

 

Komentari  

#1 Jure 19-06-2017 14:59
Moj Ive cemu se ti imas cudit?? Pa kakva nam je opcina,takva nam je i crkva i groblje i skola i sve ostalo!! Prepusteni smo sami sebi,sramota prevelika za jedno,takvo selo...sve zapusteno,sve se rusi..ko'da je jucer Oluja zavrsila! A ovaj "vigman" od crkve,to su zgrnuli pare,a napravili ruglo od crkve,definitivno najruznija crkva u HR.
#2 Ivan 19-06-2017 18:40
Čudim se zato što imamo sve službe u Općini, a na terenu nered... Spomenik žrtvama Domovinskog rata sam dva puta slikao da bi se tek onda netko sjetio maknuti onaj suhi vijenac, tako je bilo zimus iza Božića s onim borom kod općine, ležao je na ogradi Jose Kinkelina (bivša kuća Milke Lujine) dva tjedna.
Itd..., itd...
#3 Jure 19-06-2017 20:11
Upravu si!! Imamo sve "sluzbe" za ubiranje novaca,od te starcadi,koja je jos preostala u tom selu! Bas me zanima za 10 godina od koga ce ubirat?? Jedino ako ih nacelnik bude financirao iz vlastitih sredstava,jer ako Bog da opcina ce se ukinuti!! Onda ce mnogi plakati za opcinom,jer takva izmisljena radna mjesta nema ni u filmovima...sta bi rekli crnogorci.:"lezim,a para idje"

Dodaj komentar

Security code
Osvježi