"Jučer šestog dana prosvjeda bili smo manje aktivni na društvenim mrežama jer smo obilazi alternativne pravce u Nacionalnom parku Plitvička jezera, a kojim su se koristili kamioni. Radi se o šumskim putevima koji prolaze kroz područje NP Plitvička jezera koje podliježe strogoj zaštiti prirode i strogoj zabrani prometa. Međutim ni to ništa nije značilo pa su kroz tu zabranu prometovanja prolazili kamioni.
Koliko im je stalo do očuvanja strogo zaštićene prirode govori i to da su počele prometovati i cisterne sa gorivom.
Od jučer su i ti pravci zatvoreni. Prosvjednici su zajedno sa čuvarima prirode presjekli i te pravce.
Koliko radimo ispravan posao da zaštitimo nacionalni interes i ovaj biser procijenite sami,jer sve na želimo ukazati u vezi događanja na Plitvicama mediji ne objavljuju iako smo im proslijedili a do sada nam se nitko nije javio ni iz institucija koje smo pozvali da dođu ovdje da vide što se ovdje događa i zbog čega smo mi ovdje.Unatoč blokadi domaćih medija vijest odlazi u svijet zahvaljujući stranim medijskim kućama i društvenim mrežama iako smo već imali više puta pokušaj hakiranja. 
Prosvjed se nastavlja do ispunjenja zahtjeva a javnost će biti informirana na ovakav način."
 

Komentari   

#1 mary 27-06-2017 21:27
bravo bravo ....samo ustrajte i borite se protiv toliko nepravde i ljudske pokvarenosti kojoj nema kraja....gdje ce im dusa ...jako sam razocarana i tuzna sto vas glas ne dolazi do tamo gdje bi se trebao cuti i reagirati ....sram ih bilo
#2 Ivan 28-06-2017 03:07
Sve dosadašnje vlade imaju svoje prste u tome, pa zato i šute...
#3 Ivica 28-06-2017 19:56
Ne bi se začudio da se sada helikopterima posluže za prebacivanje materijala.Jel se kome ijedna kazna napisala?
#4 Ivan 28-06-2017 20:25
Ne bih se čudio da se i to dogodi...

You have no rights to post comments