"Ipak se kreće ..." riječi su koje je uzviknuo Galileo Galilei i ostatak života proveo u kućnom pritvoru, za dlaku izbegavši lomaču. No ja nisam Galileo niti je ovo vrijeme inkvizicije, ja sam jedan obični provokator koji neda mira poštenom svitu! Pa sam tako prošle jeseni objavio članak pod naslovom: TUŽNA PRIČA IZ SABORSKOG: U Domovinskom ratu izgubila sina jedinca, a putevi do njene kuće su zarasli u trnje ..., u kojem sam prozvao (provocirao) ekipu iz Općine i evo pokrenulo se nešto, počeli su zemljani radovi na putu Štrci - Malkoči - Dumenčići, tako da će u sklopu tih radova konačno i kuća o kojoj sam pisao dobiti asfaltni put, odnosno biti prometno povezana s ostatkom svijeta, nakon pune 22 godine izolacije.

 

Malkoči 

I put za staro groblje je konačno došao na red

 

Komentari  

#1 hrvatica 2017-07-29 17:18
Sveta Majka Tereza je rekla da se svetost ne sastoji u velikim djelima, nego u malim djelima ucinjenim s velikom ljubavlju. Ovo je pravi primjer toga, sve ove "male" stvari koje Vi urednice osvjetljujete svjetlom istine i pomazete da se pomaknu s mesta i da se poprave uvjeti drugima. Hvala na ustrajnosti.
#2 Ivan 2017-07-29 19:19
Hvala Vam na komentaru! :-) ;-)
#3 Ivica 2017-07-30 13:33
Koliko je meni poznato ta kuća je trebala među prvima dobiti pristojan put.A eto zahvaljujuć tvojoj"malenkosti"Ivane budi i dalje ustrajan "provokator".
Lipo je boriti se za pravicu i poštenje.
Živjeti tim duhom je zaista nešto posebno.

You have no rights to post comments