Ove dvije starice Marija Matovina iz Biljevine i Ivka Sertić iz Skrade su, ni krive ni dužne, stradale na pravdi Boga od srbočetničkog agresora u studenom 1991. godine na pragovima svojih kuća. Kako su skončale svoj život  nećemo nikada saznati, to znaju samo zlikovci koji su ta nedjela učinili.

Njihovo falsificiranje povijesti i stalne provokacije u obliku neistina, bio mi je povod da objavim ovaj mali djelić istine iz Saborskog. Njihove laži su podle i bezgranične, kao i uvijek kroz povijest! Nisu samo ove dvije žene žrtve njihovog krvavog pohoda. U Saborskom je 1991. godine ubijeno 39 civila, na sličan način kao i njih dvije. Njihovi ekzekutori još do dana današnjeg nisu privedeni pravdi.

Ne samo što nisu privedeni pravdi nego opet po Hrvatskoj organiziraju brojne skupove što svjedoči o sve učinkovitijoj provedbi novoga srpskog Memoranduma, a na koji aktualne hrvatske vlasti očito nemaju nikakva odgovora pa na brojne velikosrpske provokacije moraju reagirati tek lokalne udruge hrvatskih veterana.

VIŠE...

Komentari  

#1 Matan 2017-08-13 04:28
Zbog ovakvih zločina su zaslužili i gore, "Oluja" je ništa naspram 1991.

You have no rights to post comments