Neka se zna da i Saborčani rado idu u Zagreb tijekom Adventa, dva sata vožnje (ako nema gužve) do centra - importane centra ...

Prilaz k tržnici Dolac

Trg bana Josipa Jelačića

Adventska ponuda

Spomenik hrvatskom banu Josipu Jelačiću djelo je kipara Dominika Fernkorna

Cvijetni trg

Jedna od terasa na Cvijetnom trgu - nije Horvatinčićeva

Bakačeva ulica - prilaz k Zagrebačkoj prvostolnici

Kaptol

Zagrebačka katedrala - sv misa 4. nedjelje Došašća

 

Ispred katedrale

Na trgu...

 

Fontana Manduševac

Izložbeni paviljon

 

Trg kralja Tomislava

Komentari  

#1 Darko 2016-12-18 18:53
Ivane kud nestadose kromanjonci. Davno se nisam nasmijao tako dobro kao kad sam gledao skupstinu pobjeglica. Imaju oni dobre komedije ali ovo nadmasuje i Maratonce.
#2 Ivan 2016-12-18 19:17
Stavio sam ih u arhivu, idu oni velikim korakom u ropotarnicu povijesti samo neki još nisu svjesni toga. Arrivederci Krajina...!

Evo vraćam ih na naslovnicu...!
#3 medo 2016-12-19 07:22
Slusajte vi mangupi,ajde da prihvatimo da su Krajisnici potomci kromanjonaca,a sta cemo sa Krapinom,ispade da ste vi potomci neandertalaca,e taman je tolika razlika izmedju nas kao izmedju te dve vrste pracoveka..
#4 Kapela 2016-12-19 08:34
Mislim da je nas Licki Medo puno kulturniji i pametniji od ovog cetnickog mede Ovaj je stvarno pravi medo iz pecine pracovjeka a on osta i dalje glup i budala ,Kaze medo , Slusajte vi mangupi, a koga cemo slusat tebe budaletino glupi medo divljak Da imas i malo pameti vec bi odavno osa da ne kupis crvene palce prema doli Pa to bi se i naj vecoj budali zamjerilo a eto znaci da si budala nad budalam Ha, Ajde medjede u brlog u stjene.
#5 Ivan 2016-12-19 12:17
Nemožemo biti potomci Neandertalaca jer je ta pobočna loza čovječanstva izumrla.
#6 Darko 2016-12-19 16:27
Medo upitaj svog ministra Radu Cubrila jeli radio na zeljeznici u Rijeci. Ako je on taj reci mu da ga zeljno ocekuje ekipa sa Brajdice. Ostao nam je nesto duzan, pa da mu naplatimo sa kamatama. Jos iz Knina.
#7 medo 2016-12-20 17:01
ne verujem da je ovaj Rade radio na zeleznici,bio je vani uglavnom,malo i u legiji....nije on "strekar"vec ministar :lol:
#8 Kapela 2016-12-21 23:12
Citat medo:
Slusajte vi mangupi,ajde da prihvatimo da su Krajisnici potomci kromanjonaca,a sta cemo sa Krapinom,ispade da ste vi potomci neandertalaca,e taman je tolika razlika izmedju nas kao izmedju te dve vrste pracoveka..

Istina je da smo razlika Mi smo postojali u svojoj Hrvatskoj a vi praljudi se dofurali u nasu Hrvatsku bjegom pred turcima pa danas ocete okupirat Hrvatsku za neciju srbiju u kojoj se niste okotili. stakori zatrovani, Vidis koliko si glup da se mi svi ismijavamo na tvoj racun samo kupis palce crvene prema doli a jos se javljas glupa budalo.

You have no rights to post comments