U prepunoj crkvi sv. Ivana Nepomuka u Saborskom održana je sv. misa Polnoćka. Sv. misu je predvodio fra Draženko Tomić župnik Plaškog i Saborskog.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentari  

#1 Kapela 2016-12-25 04:07
Lipo je da se barem za Bozic okupi vise mjestana na polnocku u zajednicku molitvu , Jos jednom Svima mojim Saborcanima ma gdje bili Sretan Bozic i Blagdani, ujedno i Nova Godina.A nasem uredniku ,ranoj Ptici, koja je snimila i odma nam pokazala slike nase Crkve iz nutra i vana da bi mi u dalekom svijetu vidili sve ovo, Zato posebne cestitke uredniku i njegovoj Obitelji, Pitanje je samo jedno. Koliko je sati uspija odspavati, hm.????? :eek:
#2 Ivan 2016-12-25 06:49
Tomo sada su najduže noći u godini, pa za spavanje ima i previše vremena,
Sretan Božić svima vama dragi posjetitelji,
#3 Kapela 2016-12-25 07:59
Ive ,,,Hvala tebi neizmjerno za sve ovo sto radis Trebali bi ti biti svi Saborcani diljem svijeta barem biti zahvalni za tvoj trud, i vrijeme koje odvajas za sviju nas. Mozemo mi ponekad i neslagati se u nekima stvarima a istina je tu koju ti svima nami prikazujes svojim radom zato sve treba staviti na stranu ono sto su nesuglasice, a istinu svi priznati i odati postovanje zrtveniku sa sviju nas. Lijepo je imati portal svoga mjesta pa mislim da bi svi trebali biti ponosni na portal koji si nam ti i tvoja Obitelj omogucili sa lijepim slikam i svemu sto se dogadja u nasem Saborskom i okolici. Bog Ive.
#4 Ivica 2016-12-25 12:18
Sretan i blagoslovljen Božić svim Saborčankama i Saborčanima ,svim dobronamjernim posjetiteljima portala a ponajprije Ivanu i Mariu Matovini
#5 Ivan 2016-12-25 19:19
Citat Ivica:
Sretan i blagoslovljen Božić svim Saborčankama i Saborčanima ,svim dobronamjernim posjetiteljima portala a ponajprije Ivanu i Mariu Matovini

Hvala ti prijatelju, uzvraćamo istom mjerom!
#6 Mladen Vuković 2016-12-25 20:38
Sretan i blagoslovljen Božić tebi Ivane i tvojoj obitelji,svim dobrim ljudima u Saborskom i posjetiteljima portala.

You have no rights to post comments