Ispis
Hitovi: 4277

Jutros sam u 7.30 sati pred općinskom zgradom u Saborskom, na stepenicama trgovine Gvranović, doživio verbalni napad i prijetnju od strane komunalnog djelatnika Općine Saborsko J.V. očito zbog izvještavanja o stanju (ne)prohodnosti lokalnih putova. Članak: Brdine zametene već dva dana, a visina snijega je smiješnih 15-ak cm.  i članak: U Saborskom ništa novo - nemar na sve strane

Bio sam na stepenicama Gavranović trgovine kad je naišao traktor vlasništvo Komunalnog poduzeća Sabkom općine Saborsko koji je čistio snijeg izpred zgrade. Traktor se zaustavio ispred trgovine. Ovo je moglo vidjeti najmanje dvoje ljudi, koje ću ako bude bilo potrebno navesti kao svjedoke. Iz traktora je izašao djelatnik Komunalnog poduzeća Sabkom J.V. koji mi je prišao i rekao da prestanem sa sranjima, u smislu slikanja njegovog auta (slika gore) i slikanja njegove kuće (slika dolje)...!? Jer ako ne prestanem da ću se gadno provesti i dodao "nisam ti ja Grba niti Marko". Napao me iako ga nisam spominjao niti u jednom članku.

U pozadini ovog verbalnog napada je nešto drugo, ne fotografiranje auta niti kuće, a to su fotografije zametenih putova i neočišćenog parkirališta ispred općinske zgrade. Fotografiranje nemara općinske uprave.

Htio, ne htio, ovo sam morao objaviti jer ako mi se nešto dogodi da se zna!