Vratit će vam se!
Vratit će vam se pravedno svaka vaša nepravda i zločin, a žrtvu s hrvatskih žrtvenika opravdat ćemo sami. Vaši sudovi, vaše kadije i vaši koljači nam ne trebaju, već smo vas više puta porazili i pokazali kako nas ne možete pobjediti, bez obzira što ne prežete od ničega. Zauvijek ćemo ostati Davidi i uvijek će završiti isto.
Od vas ništa ne očekujemo i već odavno znamo tko ste i što ste. Ničemu se ne nadamo. Mi smo iznad toga i na vas gledamo s prijezirom. Tako odbacujemo vaše presude i vaša poništavanja. Sve što nam treba uzet ćemo s ljubavlju, uz predan rad i pomoć Onog na Nebesima. Uzet ćemo našu pravdu, našu zemlju, naš mir i našu budućnost.
Uzet ćemo i pozlatit sjećanja na naše žrtve. Oni će biti življi nego ikad jer će živjeti kroz nas.
Kad ostanete na Sarajevu, Tuzli i Zenici sjetit ćete se svakog čina kojim ste pokušavali ponizit Hrvate, a ponižavali ste isključivo sami sebe.
Od "države" će vam ostati mala i neprimjetna mrljica na karti i tad vam nijedna naručena presuda neće pomoći. Bit ćete mjerodavni na Baščaršiji i u predgrađu Zenice, a svijet će vas gledati kao štovače Buze, Abdića, Halilovića i sličnih.
Ovo je jedan od onih trenutaka kad je čovjeku žao što je bio u pravu. Već nakon osuđujuće prvostupanjske presude monstrumu koji je naredio ubojstva djece, žena, staraca i civila u Uzdolu, javno sam najavio kako će monstrum Buza biti oslobođen i kako će osuđujuća presuda biti poništena.
Danas se dogodilo upravo to. Nije teško znati što će se dogoditi u sarajevskoj oazi islamizma, a samo sanjari mogu očekivati da islamisti osude islamiste.
Enver Buza nije životinja. Nijedna životinja ne bi ubijala djecu od 10 godina i bake od 87 godina. Nijedna životinja ne bi mrtva-hladna u kameru govorila kako su civili legitiman vojni cilj. Enver Buza je utjelovljenje najvećeg svjetskog zla, radikalnog islamizma, a Hrvati u BiH su zadnja brana da takav islamizam ne postane europska norma.
Desetogodišnji Stjepan Zelić je naš zaštitnik, zajedno s 40 Hrvata koji su na isti dan u istom selu dobili krila i postali naša nebeska motivacija za ovozemaljsku pravdu. Oni sve vide i daju nam neizmjernu snagu. Mi ih čujemo i ne zaboravljamo ih. Čut će ih i cijeli svijet, a njima su sudovi u paradržavi BiH relevantni kao nuklearni institut u Džibutiju.
Istina se ne može izmisliti, napisati i zapečatiti. Istina živi i traži put kojeg uvijek i bez iznimke pronađe. Enveru Buzi dajte ulice, po njemu nazovite škole i dignite mu spomenike.
Neka cijeli svijet vidi da je masakr nad nevinima jedino što vas može impresionirati i inspirirati. Izvor naše inspiracije je potpuno drukčiji i baš zato naša pobjeda nije upitna.
Vratit će vam se!

Marijan Knezović

You have no rights to post comments