2. lipnja 2021.  je s početkom u 9,00 h održana je konstituirajuća sjednica Općinskog vijeća Općine Saborsko na kojoj su svečano prisegnuli članovi Općinskog vijeća Općine Saborsko.

Za predsjednika Općinskog vijeća izabran je Željko Dumenčić sa šest glasova ZA, te dvojica zamjenika predsjednika Joso Sabljak i Nenad Dragić također sa šest glasova ZA.

Općinsko vijeće broji 7 članova i to su:

Željko Dumenčić-HDZ

Danica Conjar-HDZ

Joso Sabljak-HDZ

Nikola Sertić-HDZ

Ljiljana Matovina-HDZ

Nenad Dragić-SDSS

Milan Matovina-HSS

https://saborsko.hr

Komentari  

#1 Ivan 2021-06-04 12:22
Predsjednik vijeća i zamjenici izabrani jednoglasno, tako će svi prijedlozi odluka biti prihvaćeni jednoglasno, bez primjedbi i prijedloga. I to ti je demokracija...??? Jednoumlje! Na slici nema Danice Conjar možda je slikala ili je na faksu...?
Vijećnik Nenad Dragić je prošao politički put od HSS-a, SDP-a, pa sada do SDSS-a...? Jako me je razočarao. Zajednički smo se 2009. pod zastavom HSS-a borili protiv Grbe i Luke i pobjedili ih, a onda su nam 2010. rušili vijeće, a sada je On s njim.

Sa Grbom koji radi diskriminaciju i među mrtvima, jer ih djeli na podobne i nepodobne. Na jeseničkom groblju je naredio da se ne čiste pojedini grobovi iz samo njemu znanih razloga, imam i slike pa ako zatreba imam materijalni dokaz. Sve se to događalo u predizborno vrijeme ovog proljeća.
#2 Jure 2021-06-05 21:08
A šta reći?? Kad vidiš tko je sve u toj politici, ne da mi se gadi, već mi se povraća!! O Bože, na kakve grane naše selo spada!
#3 Ivan 2021-06-06 15:24
SDSS Milorada Pupovca i SPC (Srpska pravoslavna crkva) su otrovne guje u njedrima Hrvatske. Njihov igrač u općini Saborsko je Nikola Grba zamjenik načelnika Općine. Oni (SDSS I SPC) su javni eksponenti Beograda i velikosrpske politike u Hrvatskoj koji od 2012. provode memorandum SANU 2, a glavni operator tog plana u Hrvatskoj je Milorad Pupovac, no nažalost to mnogi Hrvati ne vide.
#4 Kapela 2021-06-06 22:33
Ta srbska zlocinacka zvana Crkva , je dobra za njihove podrepine koji joj se uvlace pod rep sto godina i vise , Da imamo prave vladare oni nebi bili u Hrvatskoj a posto imamo sto godina vec a posebno od 1945 i danas njihove sluge koji ih vjerno slusaju sto oni kazu , a bila je prilika devedesetih da ih se istjera iz Hrvatske i proglasi HPC koja je uz nas rimokatiolike naj starija religija na zemlji Hrvatskoj ali 1918 kada se uvukli srbiji pod rep takozvani vladari po Hrvatskoj onda su ukinuli HPC i proglasili SPC ,, Nasilno se to radi i danas Nije Yu general Francek i udbaski vladari koji se skolali u majcici srbiji nisu se htjeli zamjeriti svojoj macehi iz proslosti da ih istjeraju iz Hrvatske , dakle lako njima srati po Hrvatskoj i domoljubima Hrvatima kad imaju svoje sluge u Hrvatskoj koji im vjerno sluze zadnje stoljece tko nam je kriv , Sam Hrvatski narod koji dozvoli da im tudjinci zapovjedaju i to stoljetni agresori krvnici bradati prljavi cetnici, sto se onda bunimo na njih prvo trebamo svoju gamad pocistit pa ce i tudjincui nestat iz zemlje Hrvata koja je krvlju natopljena od domoljuba kroz stoljeca a jos uvjek smo tudje sluge.

You have no rights to post comments