Započeto i ostavljeno, kao nakon loše obavljene sanacije nekog divljeg deponija otpada (slika gore). Pomislio sam konačno će se urediti ova džungla iza crkve. No čini mi se da niš' od toga. Djelomičnim uklanjanjem grmlja napravljeno je samo još gore nego što je bilo, na vidjelo je izašlo svo smeće koje se tu nakupljalo godinama. Svi vrlo dobro znamo kako i tko, neću u detalje da se baš uvjek ja ne zamjeram ovima ili onima. To je uglavnom naša sramota! Ne samo sramota nego nepoštivanje i ponižavanje svetinje. Nedavno smo imali posvetu oltara u našoj crkvi u kojeg su pohranjene moći Blaženog Alojzija Stepinca, a samo 10-tak metara od oltara stoji ovo smeće. Ovako nešto nisam vidio niti kod jedne crkve na području Ogulinskog dekanata.

Za ovu sramotu prozivam Općinu koja ima obavezu (komunalni red) i načina da to riješi u tren oka, ali im se fućka.

Sve se zna - tko je vlasnik i gdje živi, samo je do Općine da primora da svoju parcelu uredi ili da to učini sama, a račun ispostavi vlasniku. 

ZAPOČETO I OSTAVLJENO NA SRAMOTU SVIJU NAS

Komentari  

#1 Ivan 2022-07-27 15:23
Ne znam tko se lovio ovog posla, a da ga nije dovršio...?
Ovo nije na skrovitom mjestu, ovo vidi i putnik i namjernik. Samo da znate ovako nije niti kod jedne crkve u Ogulinskom dekanatu.
#2 Ivan 2022-07-29 19:49
Ima jedna narodna izreka:
"ne valja ti rano kukurijekati (dubrovački izraz) jer te nitko neće razumjet, a umori te dok sve na tvoje dođe ",
Dobro mi je to poznato, ali ne mogu protiv sebe.

You have no rights to post comments