Udruga „Podplješivički graničari“ Zagreb

organizira

 

Znanstveno-stručni skup

Općina Saborsko i okolica u prošlosti i sadašnjosti

(Saborsko, 17. svibnja 2025.)

 

Pozivamo vas da sudjelujete na znanstveno-stručnom skupu »Općina Saborsko i okolica u prošlosti i sadašnjosti«, koji će se održati u Saborskom 17. svibnja 2025.

Ispunjeni prijavni list (koji treba sadržavati: ime i prezime; titulu; ustanovu zaposlenja; e-mail; telefon/mobitel za kontakt) s naslovom izlaganja molimo poslati do 15. prosinca 2024. na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Sažetke izlaganja (do 250 riječi) molimo poslati najkasnije do 15. veljače 2025. na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Gotove radove molimo predati najkasnije do 1. rujna 2025. na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

***

Okvirna tema skupa je prezentirati povijesni razvoj prostora općine Saborsko i okolice od najstarijih vremena do naših dana. Područje izlaganja/radova vrlo je široko a može uključivati radove iz povijesti, demografije, sociologije, etnologije, geografije, turističke geografije, ekonomije itd.

Za sve Vaše upite molim da nas kontaktirate na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

https://historiografija.hr

You have no rights to post comments