Gospodine načelniče općine Saborsko, gospođo direktorice komunalnog poduzeća "Sabkom" Saborsko, podsjećam vas da su općina Saborsko i Komunalno poduzeće "Sabkom" dužni održavati naša groblja, jer od stanovništva ubirete  naknadu za tu svrhu. Kraj je svibnja, a niti jedno groblje još nije očišćeno - pokošeno.

Novo groblje je lijepo ograđeno, pohvala za to, ali istodobno kritika za nemar oko održavanja istog. Pohvala i za fasadu općinske zgrade, ali opločenje parkirališta je totalni promašaj jer one fleke od ulja i nafte na pločniku grozno izgledaju. Za parkiralište ispred općinske zgrade asfalt bi bio bolji izbor.

Gospođo direktorice, usput jedno pitanje za vas; jeli u vašim rodnim Oštarijama groblje ovako zapušteno?

Okolnosti na ovogodišnjim lokalnim izborima su bile takve da načelnik nije imao protukandidata pa ste se očito svi skupa opustili. No raditi se mora. Pošto u Vijeću općine Saborsko nema oporbe koja bi upozoravala na propuste i nemar, obećavam vam da ću to raditi ja. Bit ću glas javnosti. Pozdrav!

 

 

kapelica

Mrtvačnica

novo groblje

Kontejner pun smeća

Mrtvačnica iz drugog kuta

Novo groblje 

Ulaz u dvorište kapelice 

Cimitar

staro groblje unutar ograde kapelice

 

 

 

 

Ulaz u kapelicu

Staro groblje

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dovršena je fasada općinske zgrade

Opločenje parkirališta ispred Općine je totalni promašaj, skoro cijeli prostor je zaflekan od ulja i nafte koje ispuštaju neki auti

Komentari  

#1 Jure 2017-05-29 15:05
Nikakvo cudo za seficu komunalnog,bas nju puno sekira Saborsko! Dok nije dobila posao tu,nije znala na karti pronaci Saborsko! A nacelnik,ko nacelnik...sta od njega moze covjek ocekivati?? Sve je pokazao protekle 4 god. Sta se tice ovog "poplocenog parkinga za kamione" ?? Bilo bolje da je ulozio novce u mrtvacnicu da ne izgleda ko kakva vikendica,koju se posjeti 2 puta godisnje. Ziva sramota i ruglo za cijelo Saborsko...
#2 Matan 2017-05-29 17:52
Trg ispred zagrebačke katedrale usred Zagreba je asfaltiran, a u Saborskom parkiralište, za kamione i traktore, ispred općinske zgrade popločeno...!?
Može li naopakije, mislim da NE, to može na "pamet" pasti samo našim šupljoglavcima - snobovima...

You have no rights to post comments