Ponukan brojnim raspravama na našoj političkoj sceni koji je grb pravi, a koji krivi, pronašao sam i ovjavljujem ovu fotografiju na kojoj su Ustaše sa zastavom čiji grb počinje s prvim crvenim poljem, a ne s bijelim koje se toliko problematizira.

Po logici tzv. antifašista i ovaj grb s prvim crvenim poljem je kompromitiran zbog činjenice da su ga koristili Ustaše (slika lijevo).

Jeli u NDH bilo više slobode izbora nego u današnjoj RH u kojoj se, od strane tzv. antifašista, ljevičara i raznih građanskih udruga, zastava čiji grb počinje s prvim bijelim poljem stigmatizira kao ustaška zastava, čak je ove godine zabranjena na komemoraciji žrtvama Bleiburga. 

Na kraju krajeva grb koji počinje s prvim bijelim poljem imamo i na krovu crkve sv. Marka u Zagrebu koja nema nikakve veze u Ustašama. To je najbolji odgovor svima ovima s lijeva i jugonostalgičarima, kojima očito smeta hrvatsk grb u bilo kojem izdanju. Tko želi znati istinu može do nje doći na bezbroj načina, a jedan od njih je izmeđuostaloga i Wikipedija, svima danas dostupna.

 

Na fotografiji su Ustaše iz ogulinskog kraja.

You have no rights to post comments