Vlada je na jučerašnjoj telefonskoj sjednici, na inicijativu premijera Andreja Plenkovića, donijela Odluku o proglašenju Dana nacionalne sućuti u povodu smrti Olivera Dragojevića, koji se obilježava danas.

“Dan nacionalne sućuti, za razliku od Dana žalosti, ne podrazumijeva otkazivanje ranije planiranih priredbi. Dan nacionalne sućuti obilježit će se isticanjem zastave Republike Hrvatske na pola koplja na svim zgradama u kojima su smještena tijela državne vlasti i tijela jedinica lokalne i područne (regionalne) samouprave te zgradama u kojima je sjedište ili se obavlja djelatnost pravnih osoba, odnosno u kojima fizičke osobe obavljaju samostalnu djelatnost”, priopćili su iz Vlade.

Za Općinu Saborsko, kako se vidi na ovoj fotografiji snimljenoj danas u 15:10, to ne vijedi. Državna zastava nije na pola koplja. To me ne čudi jer se ovdje radije navijaju cajke (Ceca i Brena) nego naši domaći glazbenici.

VIŠE...

Komentari  

#1 Jure 01-08-2018 13:02
Moj Ive nista te ne treba cudit!! Aj Bog da opce ima hrvatska zastava na opcini,kao da oni znaju kad je sta?? Vidit ces za koju godinu s ovim rukovodatvom,kad zaborave na pad sela...pojedinci samo gledaju kad ce 5 do 15 da pobjegnu kucama,ionako ih najmanje ima zaposleno iz Saborskog,ako realno gledamo! A i to sta je zaposleno,zaposleno je tek toliko da ima tko grijat guzicu u onim foteljama...tako da nemoj da te to previse spuntava..
#2 Ivan 01-08-2018 17:16
Neviđeni nemar, to je glavna karakteristika općinskih službenika - radnika.

Dodaj komentar

Security code
Osvježi