Ovih dana je u Jesenici asfaltirano cca 2 km lokalnih puteva, put za Paskaše (slika lijevo) i put za Momčiloviće i Kneževiće (slika desno). U Biljevini i Kuselju niti metra...? Najžalosnija je činjenica da ni nakon 23 godine nije asfaltiran put do kuće Mate Kovačića (cca 200 m) oca poginulog hrvatskog branitelja Ante Kovačića, ne samo njega nego još dvojice Mate Špehara i Jose Matovine Belog.

Momčilovići 

Put za Kneževiće lijevo 1km novog asfalta i put u Čikare (desno) za sada samo nasipan i uvaljan 

Put u Gornjoj Biljevini čeka već 23 godine ne samo na asfalt nego i na nasipavanje... Pokojni Adam Vuković je sam 10-tak godina ravnao i nasipavao ovaj put. Tražio je bezbroj puta od Općine da dopelje makar jedan kamion pijeska no ništa. Umro je i nije dočekao. Žalosno! Ujkanova obitelj je također dala sina za domovinu Josu Matovina Belog, pa opet ništa...

U Donjoj Biljevini je povučeno 20-tak m puta (produžetak koji nije napravljen 2015.) i asfaltiran je jedan ulaz o trošku vlasnika

 

Put prema kući Mate Kovačića na Kuselju, oca poginulog hrvatskog branitelja Ante Kovačića - NEASFALTIRAN

Put prema izvoru Kuselj - NEASFALTIRAN

Put u Krizmanić Dragu - Kuselj - NEASFALTIRAN

Put u Kloštru gdje je kuća poginulog branitelja Mate Špehara, NEASFALTIRAN

Komentari  

#1 Ivan 14-09-2018 11:28
Kuselj i Biljevina su dali 8 sinova za slobodu, a danas smo za Općinu zadnja rupa na svirali. To je Hrvatska danas, nažalost.

Poginuli branitelji iz Biljevine i Kuselja:

Joso Matovina - Beli, Ujkanov
Joso Matovina, Antin
Petar Matovina, Antin
Mile Čorak, Milotin
Ante Kovačić, Matin
Stipe Matovina, Danin
Marko Krizmanić, Ivin
Ivica Matovina, Stipin

S pravom se postavlja pitanje, zašto su poginuli...???
#2 Ivan 14-09-2018 17:12
Danas u službenom ringu više nema mjesta za nacionalno poštenje, samo plitke laži i podmukle podjele, izigravanje pravosuđa i kaznenih progona, jednom riječju legalizirana veleizdaja i strahovita hrvatska šutnja o zbilji nacionalnog preživljavnja.

You have no rights to post comments