Nova (Markova) mjenja staru (Lukinu), ista meta - isto odstojanje. Pozicija uz glavnu cestu u Begovcu u blizini Blaćanskog jezera. Koja je korist nama što će turisti ovdje odmarati, jesti i usput u grmlju obavljati fiziološke potrebe (piškiti i kakati)? Tu je i kontejner za smeće kojega treba redovito prazniti, ukoliko ne želimo smeće uokolo. Inače u drugim općinama nisam primjetio nešto slično uz prometnice, osim na autobusnim stajalištima...!? 

 

Izgradnja odmorišta za turiste i slučajne prolaznike pored ceste je samo još jedna potvrda sindroma podaničkog mentaliteta većine našeg naroda. Pitam se dali oni koji dolaze iz drugih zemalja na ovaj način dočekuju strance kod sebe...??? Ova kućica košta - neznam koliko, a od nje i njezinih posjetitelja nikakve koristi. Bolje bi bilo da umorni gost sjedne na terasu jednog od naša dva kafića i tako ostavi koji euro u Saborskom, ovako će ostaviti samo smeće.

Uz glavnu cestu kod Begovca  

Između kvartira i spomenika žrtvama Domovinskog rata 

Ako i ovu sjenicu budu koristili slučajni prolaznici - turisti ponajprije (za to je valjda napravljena) to neće biti dobro, jer je neminovno da će uokolo biti smeća.

Na školskom igralištu 

Ovdje su slobodno mogli dodati još dvije umjesto u Begovcu i one kod župnog stana, jer se mladi najviše ovdje okupljaju.   

Kod Funtane zakođer sjenica i gratis voda iz mjesnog vodovoda, za svakoga....!?

 Na Alanu kod velikog križa 

Komentari  

#1 Ivan 29-09-2018 05:23
Gledajući ove zaista lijepe sjenice, pitam se nije li bilo važnije popraviti crkvu?
#2 ruzica 02-10-2018 18:11
Ovo je super ...... ali slažem se da bi možda trebalo imati prioritete, kao što je crkva odnosno popravci iste.

You have no rights to post comments