“To što je hrvatski ministar obrane nepoželjna osoba (persona non grata) u susjednoj državi naravno nema veze. Hrvatski porezni obveznici koji pune državni proračun su sigurno zadovoljni što nema novaca za puno drugih važnijih životnih stvari”, istaknuo je ustavni stručnjak dr. sc. Mato Palić glede proslave Dana vojske Republike Srbije u zagrebačkoj Mimari na Facebooku.
 
Objavu dr. sc. Palića prenosimo u cijelosti:
 
14.02. 2019. na Valentinovo u zagrebačkom muzeju Mimara je svečano obilježen Dan državnosti i Dan vojske Republike Srbije. Organizator je bilo Veleposlanstvo Republike Srbije u Zagrebu. Sredstva kojima se financira rad muzeja se, prema dokumentima objavljenim na mrežnim stranicama muzeja, osiguravaju se iz proračuna koji se donosi u Hrvatskom saboru.
 
 
To što je hrvatski ministar obrane nepoželjna osoba (persona non grata) u susjednoj državi naravno nema veze. Hrvatski porezni obveznici koji pune državni proračun su sigurno zadovoljni što nema novaca za puno drugih važnijih životnih stvari. Vladajuća većina je stabilna, a javno deklarirani interes najveće stranke te većine je ˝suradnja s SDSS-om”. Događaju je nazočio i gradonačelnik glavnog grada. Njegova ulaznica je vjerojatno bio famozni novčić (česnica) koji je iz ruku jednog koalicijskog partnera prešao u ruku drugog koalicijskog partnera s zadnjeg događaja na pravoslavni Badnjak”, zaključio je dr. sc. Mato Palić.
Tekst i foto: narod.hr

You have no rights to post comments