Meteo postaja "Biljevina" -5 °C u 06:00 sati, 14.1 °C izmjereno je u 15:30 sati. Ogulinu danas među najtoplijima u 15:00 18.4 °C. 

 

U Jesenici gori... 

Komentari  

#11 Ivan 2019-03-04 17:35
Cuna podržavam tvoj stav, mržnja je zlo, trebamo više uvažavati jedni druge. Kod nas su odnosi zatrovani kako je prije 100 godina. Problem najbolje može riješiti sam narod, ako prestane slušati političare huškače. Podjele i mržnja samo njima koriste, a štete narodu.
#12 Toman 2019-03-05 22:58
Slazem se I ja da je mrznja zlo, a znamo tko koga mrzi Nismo trebali devedesetih slusati vladare pa nebi imali toliko zrtava, mozda bi bilo samo sa jedne strane Dakle Mi bi trebali prestati sa mrznjom i cekati sudbinu sto bi nam je drugi krojili sa kamom pod vratom to nam je poznato, I ja nevolim mrznju to je stvarno zlo, a kada smo mi koga napadali i osvajali radi toga sto ih mrzimo , Nikada u povjesti samo se uvjek branimo od osvajaca i mrzitelja. Nije mrznja to ako se pise istina , iz proslosti sto nam se sve radilo i dogadjalo kroz povjest. zato i jesmo prepolovljeno stanovnistvo Hrvatske, umjesto da je umnozeno kao druge drzave sto imaju podmladak i radnu snagu stanovnistvo se povecava a kod nas se stalno umanjuje tako da izumiremo. Istina se treba pisat i nekima dokazivat da istina nije mrznja nego samo istina a ako netko ne zeli istinu to je bolno pitanje.

You have no rights to post comments