Razumljivo je da se u svibnju nije moglo kositi zbog iznimno kišnog razdoblja. Već su dva tjedna lijepog vremena ali nema nikave naznake da bi se počelo s uređenjem groblja. Za one koji ne znaju, grobljima na području Općine Saborsko upravlja Komunalno poduzeće Sabkom, Saborsko.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

CRKVE - Sv. Ivan Nepomuk Saborsko

 Sv. Ilija Lička Jesenica

Komentari  

#1 Matan 2019-06-07 08:34
U svibnu bilo kišno, u lipnju prevruće, najbolje da sačekamo javne radove u srpnju pa da to oni pokose...
#2 jure 2019-06-12 13:20
SRAMOTA.......pošli tjedan sam bio ko kuće i dočekao me snop uplatnica..pola ih je poslala obćina..nijednu više platiti neću....Sram neka ih bude....Ivane,pozdrv i samo objavljuj sve što možeš..poslikaj još i staru pilanu,pa da vide još jednu sramotu u nizu...a kažu da svak svoje neka održava...vlasnici ne dolaze čistit ali dobivaju naknade za korištenje a poslije toga ostane kaos....šumarija,. i razni likovi koriste a ne čiste...povrh svega je deponij smeća i svakakvog otpada...lp
#3 Ivan 2019-06-12 17:57
Jure pogidija si u sridu, veliki problem su neke javne površina, ajde groblja se očiste kad tad. Ali što je s starom pilanom, dobro pitanje...? Ja ne znam čije je to vlasništvo, ali to treba svakako riješiti tu je Općina i komunalno redarstvo koje je dužno prisiliti vlasnika da uredi svoj posjed, ako neće onda to treba učiniti Komunalno poduzeće a dotičnom ispostaviti račun, no niš od toga. Lokva je odavno uništena sada služi kao javno parkiralište. Kava na Matićevom brdu na ulazu u Saborsko služi kao odlagalište raznog komunalnog otpada, između ostaloga i fekalija, pa nam zato voda ljeti nije pitka.
Ružna slika!
#4 Matan 2019-06-12 17:58
Vidim da su Jeseničani očistili oko svoje crkve, a kod nas zaraslo, eto di smo. Jadno i žalosno!
#5 Matan 2019-06-13 10:57
Imam i ja susjede koji ne mare za uređenje svoje okućnice oko koje je narasla "šuma" šljiva, trešanja i ostalog..., tako da nemam nikakvu preglednost prilikom izlaska na cestu. Njih trojica su suvlasnici i nikako se ne mogu dogovoriti, a niti nemaju volje,a mi trpimo njihov nemar, dok oni žive u lijepo uređenim gradovima. Ako neće (su)vlasnici to onda treba riješavati komunalno redarstvo Općine Saborsko.
#6 Jure 2019-06-13 15:11
Imenjace,skroz si u pravu! Sramota jedna velika nista drugo...prvenstveno kava na ulasku u selo...kava je postala privatni deponij pojedinih,lokalnih " serifa",koji se ponasaju kao da im je to tata ostavio,a ne da su dosli na tudji teritorij...a u svom dvoristu ne smiju krivo caval zabit..jadna smo i zalosna opcina..rukovodstvo cista 0,kumanalno jos veca 0. Mozemo se sramit kad nam drugi gace kroje...tako nam i treba kad smo jad i bijeda...jednostavno nemamo skolovane ljude koji ce nam donekle vodit ovo malo opcine sta nam je jos ostalo

You have no rights to post comments