Općina Plaški provodi niz projekata, načelnik Damjanović ne krije zadovoljstvo
29. listopada 2019. OG Portal

Općina Plaški nedavno je proslavila Dan općine, a uoči proslave porazgovarali smo s načelnikom Perom Damjanovićem, koji se osvrnuo na aktualnu situaciju i provođenje projekata u ovoj općini.

“Plaški je sad veliko gradilište. Gradi se novi Vatrogasni dom, u tijeku je obnova fasade u osnovnoj školi, država obnavlja stanove, radi se na asfaltiranju nerazvrstanih cesta, a 25 žena dobilo je posao na javnim radovima”-kaže načelnik Damjanović, zaključivši da će ostvarenje proračuna biti oko 22 milijuna kuna.
Kako doznajemo,  tijekom slijedećeg mjeseca trebali bi biti okončani radovi u Domu kulture u Plaškom, koji će dobiti nove stolice i tepih.

Brojni mještani prepoznali su i turistički potencijal svog kraja, pa raste i broj apartmana na području Plaškog. Trenutno ih je ukupno 27, izgrađena su i 4 bazena, a svakim danom raste i broj turista koji uživaju u ljepotama netaknute prirode.

Između ostalog, ova općina može se podičiti slogom i međusobnim uvažavanjem mještana različite nacionalne i vjerske pripadnosti čega nedostaje u našem društvu, a na to je načelnik Damjanović  općine posebno ponosan.

 

 

 

 

Komentari  

#1 Ivan 2019-10-30 14:54
Načelniče čestitam ti na projektima i na transparentnosti, jer narod želi znati što se gradi i kada se planira završiti.

Kod nas u općini Saborsko se sve radi na šutke. Nedaj Bože da se što javno obznani...! Naprimjer donedavno nisam znao što se gradi kod Lokve dali kavezi za divlje svinje ili garaže za Varošane, nadstrešnice za kontejnere ili autobusno stajalište sa separeima..., no na kraju sam načuo ipak se rade garaže za komunalac.

You have no rights to post comments