Emisija radio Ogulina - OČI U OČI

Audio snimak:
https://www.radio-ogulin.hr/oci-u-oci-21-06-2020-marko-bicanic/

 

 

 

Komentari  

#1 Ivan 2020-08-10 12:39
Ja se nebih složio s vama načelniče da je 25. godišnjica OLUJE u Saborskom obilježena dostojanstveno, bilo je jadno, prvenstveno po pitanju nemara prema državnoj zastavi kao simbolu pobjede i državnosti gdje ste 5. kolovoza položili cvijeće i zapalili svijeće.

Nego pitao bih vas gospodine načelniče; lažete li vi katkad, ne na pitanje o zdravlju kako ste u veljači ove godine na istom ovom radiju u prvoj minuti citirali pokojnog don Branka Zbutegu katoličkog svećenika iz Boke kotorske, nego inače lažete li o važnim stvarima...?
https://www.radio-ogulin.hr/oci-u-oci-23-02-2020-marko-bicanic/

Kažete da je u Saborskom ugodno živjeti, točno ali onima koji primaju izdašne mirovine, ispijaju kavice, pive, ... i idu u lov (među kojima ste i vi načelniče), pa stanje ocjenjujete iz svoje pozicije. A gdje su nam mladi ratne i poratne generacije, kakva je njihova budućnost, kako preživljavaju kao podstanari ili s kreditima...? Nije baš sve sjajno i bajno kako bi neupućeni slušatelj mogao zaključiti iz vašeg razgovora.

Evo na prvu dva vrlo lagana pitanja:
- Kada ćete promjeniti zastavu kod spomen obilježja "Ranjena golubica" kod masovne grobnice?
- Kada ćete pokositi korov na parceli na kojoj kanite graditi Centar za mlade?

Neka me se ne shvati krivo, nemam ništa osobno protiv vas, čak što više i sam sam podržao vašu kandidaturu za načelnika 2013.g. ,ali imam protiv nemara koji (pre)često vidim, a koji je u vašoj domeni i vaših suradnika (djelatnika Općine)..
#2 Ivan 2020-08-17 10:37
Načelniče kada ćete školu nazvati po braći Dumenčić, a trg ispred općinske zgrade Trg braće Matovina s jednim kbr. da ljudi nebi imali troškova zbog promjene dokumenata. Br. 1 na Trgu braće Matovina bi bila zgrada Općine, vama je lakše promjeniti adresu.
#3 Ivan 2020-08-21 16:10
Načelniče, kažete da je voda u Saborskom prve klase da je nebi trebalo ni klorirati, a svakog ljeta su analize pokazivale da nije za piće zbog onečišćenja fekalnim bakterijama.

https://saborsko.hr/2018/08/10/ispitivanje-kvalitete-vode/
#4 Ivan 2020-08-29 06:02
U vremenima univerzalnih laži, istraživanje istine je revolucionarni potez.
George Orvell

Revolucionari obično završe na giljotini, no Istina nastavlja živjeti. Stoga isplati se govoriti i boriti za Istinu.

You have no rights to post comments