Medo je ovih dana glavna atrakcija u Saborskom. Svi ga žele vidjeti uživo i snimiti, što i nije teško. Medo na cesti, medo u šumi, medo u vrtu, medo u voćnjaku, snimali smo ga ovih dana posvuda, a sada i na divljoj jabuci tik uz cestu. Zamislite vozite se autom i odjednom usred bijela dana ugledate medu kako "visi"na stablu divlje jabuke, zaustavite se, snimate ga pet minuta, a on se ne obazire. Što može biti luđe od toga...!? Baš nam je zabavno. (Medu na divljoj jabuci snimio Željko Matovina  na Kuselju, fotografija desno i ispod snimljene danas popodne Ivan Matovina.)

Vrijeme je bilo tipično jesensko do podne magla, popodne je bilo i sunca, najviša dnevna temperatura izmjerena je u 13 sati, a iznosila je 11.8°C.

 

Mali medo na ovome mjestu često prelazi cestu

Komentari  

#1 Kapela 2021-10-18 22:01
Eto sada Licki Medvjedi u Saborskom se penju i na Jabuke da oberu , Toliko su dobri radnici da ce krumpir i zelje iskopati za par noci , a ujutro gazda samo dojde i pokupi Ha.. Zna medo da su Saborcani jako dobri prema svima pridoslicam pa slobodno dolaze i setaju oko kuca a za malo pa ce kucati i na vrata da im se otvore, To su bliski prijatelji sa nasim urednikom portala pa se rado slikaju, znaju da ce slike biti objavljene od njih ovdje Bravo lipo ih je vidit . samo iz daleka. haaaa.
#2 Ivan 2021-10-19 04:30
Ovoga sam vidija baš izbliza, ovo je neki mali blentonja,e da mi je vidit njegivu mamu to bi bija pun pogodak.
#3 Kapela 2021-10-19 22:29
Haaa Eh da mu vidis Mamu iz bliza Bome bi ti mora bjezat na drvo pred Mamom njegovom. Bolje da je ne vidis bolje mir i sigurniji si ..
#4 marko 2021-10-20 08:10
Ma necedu oni na ivu obadva su domaca.
#5 Ivan 2021-10-20 08:40
Točno Marko mi smo zemljaci, jedemo s iste jabuke, pijemo istu vodu, čuva mi vikendicu, živimo u istoj šumi ... Kud ćeš više...? Pa više mi je on u rodu nego vi tamo koji živite s klokanima hahaha....
Haaaaaa Bas si pogodija Ive...

You have no rights to post comments