"Mještani Saborskog požalili su se OGportalu na probleme s kojima se susreću. Naime, doznajemo da im se svakodnevno  parkiraju kamioni sa prikolicama, natovareni drvima, u središtu mjesta.
“Ne može se prići niti pošti, niti trgovini,  a parkirani auti ne mogu van dok se dotični vozači kamiona ne sjete izići iz kafića i oslobode prilaz. Općina je popločila prilaz koji je već sad poprilično oštećen. Unatoč upozorenjima i vozačima kamiona i općinskim djelatnicima, ovo se iz dana u dan ponavlja, stanovnici i turisti su nezadovoljni, a ne znamo kome se više obratiti”- požalili su nam se pojedini mještani, čija imena su poznata redakciji."
 
Požalili se OGportalu...!? Nisam znao da OGportal može riješiti "problem" parkiranja u Saborskom!? Općina je popločila, umjesto asfaltirala parkiralište i to je jedini problem u ovoj priči, a kamioni se tu parkiraju od kad ja znam za sebe. A gdje bi drugdje, ako ne na PARKIRALIŠTU? (I.M.)

Komentari  

#1 Jure 2017-08-10 18:47
Krajnji bezobrazluk,ja bi uzeo kamion i parkirao ga tom istom vozacu pred ulaz kuce....ima opcina koja je nadlezna za to a i imaju komunalnog redara! Ili su to ocito poplocili za "kamiondzije"...sav plocnik je unisten sta od kamiona(tereta) sta od ulja iz kamiona...sramota jedna,nista drugo...nek stave tablu,dozvoljeno parkiranje samo za dostavna vozila,ili do 3 tone nosivosti! Jedino to!
#2 Ivan 2017-08-10 18:52
Jure nisu krivi "kamiondžije" što je naša Općina popločila PARKIRALIŠTE.

You have no rights to post comments