U Saborskom je nedavno postavljeno 6 novih hidranata, od škole do Funtane zgurani su u svega 2 km, a u Biljevini niti jedan iako u cijevima imamo dobar pritisak, čak ga za potrebe kućanstva moramo regulirati (smanjivati).

Koliko je Biljevina zapostavljena dovoljno govori i činjenica da su tek 2015. asfaltirani prvi metri lokalnih putova u D. Biljevini, dvije uličice asfaltirane napola, cca 100 m. I to je vjerojatno sve, a tri su junaka iz ovog malog zaselka pala za Domovinu.

U Biljevini su dva OPG-a u njima je svih 6 (šest) krava koliko ih ukupno ima u cijelom selu. Pogodovanje jednima, a zapostavljanje drugih je kamen spoticanja koji je najveći uzrok nesloge i razdora u našem selu još od početka obnove, što nikome ne donosi dobro. Ne treba tu velike nauke treba samo pravednije rasporediti ono što je zajedničko, ono što nije ni "Markovo ni Jankovo", a to je proračunski novac.

... kod škole 

... kod Krizmanića i Grdića

... kod Galovića 

...u Senju 

  

... kod Tomšića 

... kod Hodaka

Komentari  

#1 Matan 26-11-2017 08:18
Primjećujem da su ovi hidranti raspoređeni ipak po nekom ključu, kod vjećnika, zaposlenika/ca, prijatelja lovaca, osim ovoga kod škole...

Dodaj komentar

Security code
Osvježi