KAportal, često Saborčanima naziva sve stanovnike općine Saborsko, pogotovo kada su u pitanju provale, pljačke, razbojstva i ostale nepodopštine. Uz Saborsko kao sjedište Općine postoje još tri naselja u Općini, a to su: Jesenica, Begovac i Blata, nerijetko su  počinitelji raznih nedjela i iz tih mjesta, a ne uvijek iz Saborskog. Profesionalizma radi to bi novinari trebali uzeti u obzir.

KAportal u svom članku od 10. prosinca piše: FILMSKA POTJERA Pijan, bez vozačke dozvole i osobne iskaznice pred policijom bježao u Škodi Feliciji 

"Mladi Saborčanin te se noći, a bilo je 35 minuta poslije ponoći, kretao državnom cestom D-42 u pravcu Plaškog Škodom Felicijom ogulinskih registracijskih oznaka. U mjestu Latin naletio je na policijsku ophodnju koja je kontrolirala promet. Policajac u reflektirajućem prsluku i palicom na kojoj je pisalo “stop” izletio je pred njega. Na mladića je ova situacija djelovala prilično stresno, pa je, umjesto kočnicu, još jače stinuo gas i protutnjao kraj zbunjenih predstavnika zakona ...." Prema mojim informacijama ovaj navod je netočan! Isti taj članak, ne navodeći izvor, od slova do slova danas  prenosi  OGportal.  

Komentari  

#1 Kapela 2017-12-14 01:05
Ma nista cudno kad znamo tko su novinarcici i piskarala po Hrvatskoj Dosli od koza sa pase i dobili da su novinarcici sa dva sata na kursu za piskarala, zato naj lakse je sve strpati na Saborcane, a dali je taj isti bija mozda iz Ogulina ili drugih mjesta to se ne pita Pa kakova je to Policija koja, Uh kazu da je bija pijan i bez vozacke dozvole , znaci da su ga zaustavili samo nisu pitali iz kojeg je gnjijezda huligana i ciji je, sigurno da je ima osobnu ili neki dokument kod sebe,Kakova nam je Policija i sudci po sudovima ,takova nam je i drzava Hrvatska,
#2 Ivan 2017-12-14 15:47
Ako je s područja Općine Saborsko to ne znači uvijek da je u pitanju Saborčanin, može biti netko iz Blata, Begovca ili Jesenice.. Ima u ovim naseljima i doseljenika koji su došli tko zna otkuda.

You have no rights to post comments