Općina Saborsko na svojim službenim stranicama saborsko.hr kao kontakt navodi svoju e-mail adresu, Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Ako imate nekakav problem i ako im se obratite putem iste odgovor dobiti nećete. Tako je nedavno jedan naš stanovnik kojem je internet sredstvo rada, nakon osobnih kontakata s HT operaterom, poslao e-mail na adresu Općine Saborsko, s upitom dali je ista kao jedinica lokalne uprave uputila prigovor HT operateru zbog neuredne usluge pošto je i sama korisnik iste i u svojoj je djelatnosti ovisna o njoj. Prigovor s te pozicije bi vjerojatno imao veću težinu od pojedinačnih prigovora korisnika HT usluga. No odgovor nije stigao...!? Možemo samo nagađati što se tamo događa, ne samo po ovom pitanju nego i po svim ostalim pitanjima koja su važna za funkcioniranje života u ovoj ionako izoliranoj sredini. Očito je da našem načelniku komunikacija sa stanovništvom uopće nije potrebna. Ako se tako ponašate onda imate ikarov sindrom, letite visoko.

Komentari  

#1 Matan 2017-12-27 15:52
S.Koreja
... zadnji zapisnik sa sjednice Vijeća na službenoj stranici Općine Saborsko objavljen je 7.2.2017.
#2 Bozica 2017-12-28 09:31
Hahaha,kakvi smo takvo nam je i vodstvo,kako u selu,gradu tako i u državi!!!
#3 Ivan 2017-12-28 11:26
Točno, kakvi smo tako nam i je...
#4 Matan 2017-12-28 13:24
Iz te općine nema nikakvih informacija, nema sažetaka rasprava sa sjednica Vijeća, ako se uopće i raspravlja ili se samo dižu ruke, to ne možemo znati bez zapisnika. Na službenim stranicama imate samo odluke Vijeća i načelnika koje se donose po sili zakona, o lokalnim temama nema ništa...
#5 Ivan 2017-12-29 13:55
Nakon objave ovog članka načelnik ipak odgovorio:

"Poštovani g. Matovina,
vezano za Vaš upit, ovim putem Vas obavještavamo kako smo kontaktirali tvrtke HEP d.o.o. i Hrvatski telekom , te smo od HEP-a dobili očitovanje kako će biti još 2-3 dana radova i to krajem siječnja 2018.g., a iz Hrvatskog telekoma nam je odgovoreno kako će se prilikom slijedećeg nestanka električne energije biti osigurani agregati.
Nadamo se kako će nakon radova HEP-a na obnovi infrastrukture biti redovita isporuka svih usluga pa tako i usluga od strane Hrvatskog telekoma".
S poštovanjem,


Načelnik Općine Saborsko
Marko Bićanić

You have no rights to post comments