Cvijetnim livadama 

Pogled s Krča na Senj 

Pogled s budućeg skijališta na Selo 

 

Senj, Conjari, Tomšići 

 

Kad je u pitanju Saborsko i njegovi krajolici kod mene su uvijek prisutne posebne emocije. 

Komentari  

#1 Durda 04-06-2018 18:07
Ivancice ! Vtratio si me 40 godina i vise unatrag koliko smo vjencica spleli i bacali na krov uoci Svetog Ivana letnjeg . Lijepe uspomene
#2 Ivan 04-06-2018 18:23
Lipo je prisjetiti se mladosti, ponekad je potrebna i neka fotografija da čovjeka potakne na neka sjećanja, na lipe uspomene.
Mene puno toga svakodnevno podsjeća na prošle dane, u svemu nađem nešto što mi budi uspomene, ne znam kako ostali gledaju na to.
500 godina su naši preci živjeli ovdje u ovoj ljepoti, rađali se i umirali, branili i ginuli, radili i gradili, da bi nama osigurali budućnost.
A danas je, tako kako je...
#3 Stjepan 06-06-2018 07:02
Pozdrav Ivane,
Iako nisam rođen u Saborskom ( moj pok. otac i obadvije bake-Sertićke ) ove tvoje fotografije bude u meni posebne emocije. Sjećam se priča o Saborskom i životu u Saborskom i Drežnik Gradu. Zato Ivane puno ti hvala na predivnim fotografijama krajolika i svakodnevnim izvještajima o životu u Saborskom. Svoju ljubav prema našem kraju prenio sam i na svoju djecu. Moj sin Ivan kad god je u prilici prolazi kroz Saborsko i ponosi se svojim porijeklom. Ivane puno ti hvala na predivnim fotografijama . Lijep pozdrav svim Saborčanima ma gdje bili
#4 Ivan 06-06-2018 14:22
Hvala ti Stjepane na javljanju, izuzetno cijenim tebe i tvoje mišljenje.
Naši susreti na godišnjicama pada Škabrnje, Vukovara i Saborskog, te proslava Dana pobjede u Kninu i ovogodišnji posjet stratištu hrvatske vojske u Bleiburgu su mi ostali u ugodnom sjećanju.
Hvala ti na tim trenucima.

You have no rights to post comments