Konačno se nešto pokrenulo! Sknuta je poderanaa zastava s jarbola pored spomen obilježja žrtvama Domovinskog rata u Saborskom. Bolje nikakva nego onakva kakva je bila. No to nije sve! Počeli su i nekakvi radovi na crkvi sv. Ivana Nepomuka. Pošto su se neke stvari pokrenule, na koje je ukazivao ovaj potral kao na problem, saborsko.net nastavlja s objavama. Osjećam se dužnim pratiti događanja u Saborskom iz dana u dan, jer na službenim stranicama Općine Saborsko https://saborsko.hr/ nema nikakvih informacija o bilo kakvim planovima i aktivnostima, a to narod najviše zanima. Da će se nešto raditi saznate tek kad radovi počmu. Moram reći da je to malo neobično za jednu lokalnu upravu kao što je to Općina, jer bi rad  Općine, a posebno rad Vijeća trebao biti transparentan, a nažalost nije. Ovako možemo samo nagađati što je slijedeće...!?

Danas ovo spomen obilježje izgleda puno dostojanstvenije nego proteklih dana (mjeseci)

 Radnici uklanjaju trule nadstrešnice

 

 

 

 

 

TEK JOJ JE 16 GODINA, A VEĆ JE NA ŠTAKAMA ...

Ovako to izgleda danas na kraju radnog dana. Kakav je plan za dalje...? Neznam, malo tko to zna od nas Saborčana. Toplo se nadam da su se odgovorni savjetovali s projektantom.

Komentari  

#11 ruzica 04-10-2018 18:57
Ive nemoj posustajati..... jer netko bi to možda i volio, i baš zbog toga nedaj nikom gušta...... pa ti si Josardine genetike,
a koliko znam on je bio neuništiv.
#12 Ivan 04-10-2018 20:17
Hvala ti Ružice na podršci, a što se tiče genetike, tu smo blizu, pa znaš i sama, a i život nas je od malena kalio.

You have no rights to post comments