"Jako me potreslo to što ćeš prestati s objavama na saborsko.net, podržavala sam te u svemu ali radi svoje informativne nepismenosti i stoga da nemam tvoj br. mobitela nisam ti to mogla dati do znanja. Žao mi je jer ti si jedini koji se usudio upozoriti na sve nepravilnosti u svemu u ovom selu"

 
 "Šok i nevjerica... žao mi je... pretpostavljao sam da će te sve ovo pogodit dragi prijatelju... ne želim se s ovim riječima iskupljivati ali x puta mi je bilo da nešto napišem i onda odustanem a sve da ne budem krivo shvaćen od ovih šutača (u koju skupinu i sam sada upadam) Ne mogu vjerovati da nitko nitko nije odreagirao bilo kako... jadno ... a sad kad bude zatvoren portal javljat će se svi i tugovati... meni je žao šta nisam komentirao... (iz vana-pošto nisam iz tog kraja) bila bi to velika pljuska svim šutačima... žao mi je kad samo vidim koliki si trud uložio u promicanje svog kraja i to ne samo Saborkog već i šire... svima si se trudio dat prostora... nikog nisi zapostavio... koliko lipih fotografija, sadržaja... bio si pošteni korektor, upozoravao na nedostatke... radio za boljitak svog kraja... ipak sve ovo vrijeme i tvoj rad nije voda odnijela ... sve je zabilježeno a vrijeme će pokazati da si bio u pravu... Imaš moju veliku podršku,čuvaj se prijatelju..."
 
  
" Potpuno razumijem Tvoj stav. To nije prigodna reakcija. Ti se sa problemima Saborskog boriš već godinama i to nije lako izdržati. 
Ovo s zastavom bilo je vidljivo, što bi narod rekao, iz aviona da te drugi žele isprovocirati, te da se zastava ne mjenja samo zbog toga.
Nadalje Tebe javnost sada percipira gotovo kao općinu a mnogi i s primislima da je Tvoja uloga u tome kraju značajnija od općinske. Dakle ni drugoj strani nije se lako nositi s Tobom , rekli smo na početku, kao oporbom.
Prema tome dijalektika sredine je normalna pa bi bilo dobro da je i Ti prihvaćaš s što manje emocija.
Takve suprotnosti društveno su izrazito pozitivne i korisne jer je bitno da sredina ima mehanizme kontrole, osobito kada su zasnovane na pozitivnoj savjesti kao što je Tvoja.
I što se tiče Tvoje uloge osobno bi radije da nestane općina nego saborsko.net. Prigrli još malo revolucionarnog iskustva i nastavi s izdavaštvom u korist svih nas.
Lijepi pozdrav,"

Komentari  

#1 Ivan 2018-09-26 17:34
Hvala svima koji su mi se javili.

You have no rights to post comments