Šumski radnici i mještani Saborskog često nailaze na tragove migranata po okolnim šumama u obliku logora gdje su odmarali i jeli.

Zanimljivo je da dalje s takvih mjesta odlaze bez prtljage. Odbacuju, ruksake, deke, odjevne predmete, dozvole o dvotjednom boravku u BIH, čak i novac iz zemlje iz koje dolaze.

U ovom slučaju, zaključujući po novcu Iranskim RIJALIMA i po podacima s poderanih dozvola o boravku, radi se o migrantima iz Irana. (slika lijevo).

Ove novčanice i poderane dozvole našli su šumski radnici u šumi Pištenik.

Očito je da ovi ne bježe od rata, što je bio slučaj sa Sirijcima.

50 000 rijala vrijedi svega 3,5 eura 

 

Komentari  

#1 ruzica 2018-11-13 19:35
Ovo je doista zastrašujuće. L.P.
#2 Ivan 2018-11-13 20:13
Nemoguće je da se oni tako dobro snalaze po našim šumama bez vodiča....!?
#3 Velebit 2018-11-13 21:41
To je planski dolazak islamista u Europu ,Dabome da Iran nije u ratu i svi imaju poslove i ne zive bas lose, u Iranu, samo to su placenici islamisti a glupi vladari ih primaju umjesto da ih se vrace odkuda su dosli Pogledajte sto rade po drugim zemljam kad se udomace , siluju, ubijaju, razaraju, svasto rade da zastrase narod,i tako preuzimaju kontrolu, To je naj veci otrov za Europu a imaju svoje pristase muslimane kojima oni placaju da ih vodaju kud pozele, Bosna ce postati centar islamista, a onda sve drzave okolo su u velikom problemu da ih zaustave,

You have no rights to post comments