Ukupni iznos donacija za srpsku nacionalnu manjinu po točkama: 3, 5 i 9  je  20.000,00 kn., ovome iznosu treba dodati još "nepoznati iznos" po točki 10. tj. donaciju za političku stranku SDSS čiji je predsjednik Nikola Grba inače zamjenik načelnika općine Saborsko iz reda srpske nacionalne manjine, koji je predsjednik VSNM (vijeća srpske nacionalne manjine) općine Saborsko i član crkvenog odbora crkve  sv. Ilije iz Jesenice. Sav ovaj novac ide kroz njegove ruke. 

Vatrogasna auto-cisterna DVD-a Saborsko je neispravna, neznam jeli dovoljno ovih 20.000,00 kn za DVD i jeli ova donacija namjenjena za stavljanje cisterne u pogon ili za održavanje skupština na kojima se okupi pola sela, pa se jede ipije!? Po svemu sudeći auto-cisterna će i dalje trunuti u dvorištu općinske zgrade pod vedrim nebom.

Što ako se dogodi požar u selu, da se nedaj Bože ako se zapali čija kuća, a imali smo već jedan slučaj...? "Najbliža"  JVP (Javna vatrogasna postrojba) je u Ogulinu, a to je sat vožnje do Saborskog!

Novac se troši bez veze, a važne stvari se zanemaruju.

Izvor informacije: http://saborsko.hr/sponzorstva-i-donacije/

Komentari  

#11 Kapela 2017-02-01 07:55
Znao sam da ce se javiti sa crveni svojim ocjenam Samo sam pita dali je u Saborskom Crkva dobila pomoc kao takozvana srbska u Lickoj jesenici , Nije se nitko udostojija dati mi pravi odgovor , a to je znak Da je nasa Crkva dobila samo (0) Pomoci Bravo za srbadiju po Hrvatskoj , ponovo ste zavladali, Pa sam i skinut sa Facebook radi nekih slika sto ih se boje, a oni stavljaju Drazu i cetnike jos nam prijete sa sajkacam i kokardam a nisu skinuti, znaci da oni su glavni u Hrvatskoj na svim velikim polozajima, Bravo , Hrvati ponovo sluge agresora. Kome pravo a Kome krivo neka se ugrize ako moze dosegnuti, a to je istina.
#12 milan 2017-02-01 14:08
Tomo valjda je očigledno kakva je i čija općina saborsko najmanje hrvatska i najmanje onakva za kakvu smo se borili jer tolike nepravde da će bit nije mogao zamislit ni najveći pesimist ,pa vidi se koliko saborčana podržava kad se istina piše mali broj a po crvenim minusima se vidi koga i koliko boli istina
#13 Ivan 2017-02-01 19:53
Točka 9. Troškovi izborne promidžbe VSNM općine Saborsko 5.000, 00 kn...!?

Do sada nigdje nisam čuo da neka općina, grad ili županija financira nečiju izbornu kampanju...!? Možda je to nešto novo ili je inovacija naše općine...?
#14 Kapela 2017-02-01 22:31
Milan,,,, Tocno je tako zato i pisem sto mislim da je istina a izdaicam i podrepinam agresora istina smeta , Mene ne brinu ni naj manje njihove crvene ocjene , Kako su odgojeni tako se i ponasaju to je istina, Biti Hrvat nije lako , a biti ulizica gorima od sebe to je bjedno da nemoze biti gore, Opcina Saborsko je ponovo u rukama tudjinaca i njijhovih sluga,
#15 Ivica 2017-02-02 22:22
Citat Ivan:
Točka 9. Troškovi izborne promidžbe VSNM općine Saborsko 5.000, 00 kn...!?

Do sada nigdje nisam čuo da neka općina, grad ili županija financira nečiju izbornu kampanju...!? Možda je to nešto novo ili je inovacija naše općine...?

Koji apsurd :-* :oops: ...to ih financirate,donirate šta su vam popalili,sravnali,uništili selo ubijali sve što im se našlo pritom na putu.
Pravoslavnu crkvu donirate a VAŠA(NAŠA)crkva propada i urušava se.
I gledam i čudim se ...priča se o suživotu (ok)ali je li ovo ipak malo previše.Nitko ni da se zapita ima li i drugih prioriteta osim brige o manjinana
11000
+5000
+4000
gdje je kraj?????????
i koliko ćemo im morati dati kad budu malo "veća manjina"?????
i kad jednog dana(dok mi budemo spavali)oni prerastu u "veću većinu"(i uhvate nas na spavanju...)

You have no rights to post comments