Pupovac očito Plenkovića i Petrova želi potpuno poniziti. Nikako se drugačije ne može protumačiti divljački i jako kažnjivi nasrtaji na Željku Markić cijelim brojem „Novosti“, nego kao iskorak prema dodatnoj diskreditaciji hrvatske državnosti u vladi Andreja Plenkovića, i njegovu dodatnu kompromitaciju pred hrvatskim narodom, koju je započeo uoči izbora, hvaleći upadljivo Plenkovića a sotonizirajući i isključujući  Zlatka Hasanbegovića.

Jednako kako je tijekom cijele prošle godine Hasanbegović bio meta udara zbog toga što se usudio otvoriti zabranjena pitanja, tako je i Željka Markić već više od tri godine meta žestokih udara, jer svojim istupima, pitanjima i porukama pokazuje hrvatskom narodu da se i mora i smije govoriti otvoreno o opasnim destrukcijama hrvatske državnosti i udarima na nacionalnu slobodu. Zbog toga tolika agresija i histerija, jer su opasan primjer uspavanoj naciji.

 

Pupovac savršeno koristi provincijalnu nesigurnost Mostovaca u Hrvatskoj, te provincijalnu nesigurnost Plenkovića u Europskoj uniji. A uz to, u prilog mu ide i presudni svakodnevni interes desetine tisuća profesionalnih hadezeovaca, koji zbog svojih sadašnjih i očekivanih lokalnih sinekura, baš kao i Mostovci, užarenim pogledom gule sva poniženja i spremni su zadržati postojeći ponižavajući red ponašanja na nacionalnoj razini, jer u protivnom riskiraju sinekure zbog čijega bi ih eventualnog gubitka mogli ostaviti kumovi, prijatelji, djevojke, ljubavnice i žene. Takva ponižavajuća šutnja i zatvaranje očiju donosi većini takvih, izraslih u stranačkim labirintima jedini socijalni identitet, onaj stvarni, jer njihovo pozivanje na hrvatstvo, patriotizam i rodoljublje je – već postala smijurija, kojom se s pravom ismijavao i Zoran Milanović, pragmatični mangup koji je shvaćao stvarnu težinu tih deklaracija. A to je već skupina, kako u HDZ-u, tako i u Mostu, koja pretežito utječe svojom poslušnošću na formiranje i provedbu nacionalnih politika u tim strankama.

 

U takvoj društvenoj i političkoj bari šef je Pupovac, a poražena strana hrvatski narod, koji guta teška poniženja, puno teža nego kad je na vlasti bila Kukuriku koalicija, jer tada nitko nije imao iluzija s kim ima posla.

 Potpuno javno i izravno se pred njima urušava element po element hrvatske države.

Izjava Kluba zastupnika nacionalnih manjina o „Novostima“ je prelila čašu. Ne znam tko je u vlasti osjetio mokre rukave, košulje ili upišane gaće, tko je osjetio gorak okus prelivene čaše, ali znam tko je sigurno to bolno doživio. Još jednom, velika većina hrvatskoga naroda, a pogotovo ljudi koji znaju i imaju svijest o dubini društvenih tektonskih poremećaja koje naša država tolerira i potiče, što svojim izravnim potporama, što šutnjom, zbog namjerne solidarnosti s destrukcijom ili – neznanjem.

A na isto ga dođe.

Idemo ovo što sam naveo kao uvod objasniti.

VIŠE PROČITAJTE NA HKV PORTALU

 

Komentari  

#1 Kapela 2017-02-23 07:57
Na ovu temu nebi komentira , to bi prepustija crvenima profesorima koji djele ocjene, ovo je pitanje za njih a mi Hrvati znamo kako se odnosti prema njima , samo kad dojde vrijeme ,Bolje je sutiti a raditi da se oti srbocetnici po Hrvatskoj i njihove sluge udbaska kopilad malo ispusu pa onda neka sacekaju da dobiju ono sto zasluzuju Vjerujem da strpljenje Hrvatskom narodu dolazi kraj..
#2 Ivan 2017-02-23 16:41
I Općina Saborsko (HDZ) izdašno financira pupovčev SNV, odnosno Nikolu Grbu!
http://saborsko.net/index.php/arhiva-clanaka/134-opcina-saborsko-donacije-u-2016#comment-792
#3 Kapela 2017-02-23 22:03
Da eto ista sto je bilo i prije devedesetih kad je Solaja i srbska milicija nam djelila pravdu po Saborskom uz pomoc domacih izdaica njihovih sluga, Dakle izgleda da je danas jos gore, Sada cemo jos malo samo klimati glavom jednom cetniku i dati mu sve sto zatrazi ,pa i onim cetnikusam udovicam , Evo kako i na koji nacin ja probudim prijatelje agresora, Kad ih malo ubodem u nezgodno mjesto haaa.

You have no rights to post comments