Godina za godinom prolazi, a za ovu cestu nitko ne mari, čak je i znak upozorenja prekrilo suho lišće i kupina

 

 

Komentari  

#1 Ivan 2017-03-08 21:26
Kažu neki da se ova cesta "ne smije" sanirati zato što se nalazi u zaštićenom području NP Plitvička jezera, što meni nije baš bistro...???
#2 Kapela 2017-03-10 06:33
Neka otih bazena na cesti da se Ptice imaju di kupat, a otu cestu je pravila jos Marija tereza ili terezija, samo su malo kasnije usavsili sa tankjim slojem neki kojima je tada ipak trebalo tuda prolaziti a danas niko ne brine kako bi vise nturista privukli na Plitvicka Jezere, Da nesmi se sanirati i trositi novac onda nebi bilo za asvaltirati privatne prilaze za prijatelje ,, koji su im jos uvjek daleko od kuca koje su ostavili u (bezaniji) radi svojih zlocina, Evo prilike za crvene ocjene palceve prema doli a Hrvatski palcevi su plavi i prema gori kao dokaz postivanja, po tome poznamo gdje tko pripada. Misle oni da mi neznamo koji su to haa,
#3 Ivan 2017-03-10 11:23
Ova ista cesta je bila u besprijekornom stanju u Titovo vrijeme, jer vodi do Vile izvor, gdje je on znao navraćati, tada nitko nije postavljao uvjete, niti je smio pomisliti, da se ne smije asfaltirati jer je u zaštićenom području.
#4 Kapela 2017-03-10 23:09
Eh,, Ivane ,, Zato se i odrzavala radi njegovog dolazka na uzivanje u Bozijoj prirodi cistoj i ne zagadjenoj , Danas vladari izmisljaju svoje glupe zakone a to je zapravo zanemarivanje prirode i ljepote. Cesta bi trebala biti uredjena radi turista i posjetitelja od kojih ima korist drzava pa i pojedinci. nazalost to vladara ne zabrinjava oni su sebe dobro osigurali a sto ih briga za okolis i druge.
#5 Ivan 2017-03-11 06:25
To ja jednostavno NE RAZUMIJEM!

You have no rights to post comments