Jezero Begovac - Blata ili Blaćansko jezero. Begovac je danas naselje u općini Saborsko, prije se zvalo Begovac Plaščanski.

 

Komentari  

#1 Ognjevac 2021-02-06 19:14
Ima ta nasa opcina puno potencijala za turizam,samo treba bolja reklama.Tebi svaka cast trudis se i reklamiras opcinu po cijeloj pripadnosti cak i vise ali bi se ipak elita iz opcine mogla malo vise potruditi nemislim samo na nacelnika posto on ima oko sebe dosta zaposlenika koji bi mogli malo vise koristiti stranicu opcine za reklamu.Kad se potpisuju na koje kakve obavijesti i ostalo ispada da su visokoskolovani ali po reklamama Saborskog malo zaostaju ili po onom vivu malo su kasnije krenuli.
#2 Milan Matovina 2021-02-06 20:04
Ja po ničem nevidim u čemu oni reklamiraju naše lipo selo Saborsko valjda oni nevide ovu ljepotu npr svaka općina ima table za svoje iznajmljivače apartmana gdje su u Saborskom nema ih lički krumpir nadaleko poznat ko ga jednom uzme vraća se,domači sir, lički škripavac dali iko sa strane more znati gdje ga može kiupit čeme ustvari ta službena stranica općine saborskog služi,tražim na njoj da vidim jeli kakav natječaj ništa ocjena nula
#3 Kapela 2021-02-07 06:16
Ma nemojte se ljutit . na Opcinare Pa tko vodi Opicinu pa i dobro je moglo bi biti i gore, Mjnogi od njih su dobili neke skolske diplomice na crvene znackice od prije pa sada oni vladaju aneznam dali bi bili mozda bolji cobani da cuvaju Ovce i8 Koze, mozda bi im to bolje odgovaralo Vladari u Opcini sklepani sa brda i dola i sa kako se kaze nadglednik je abolirani i on kroji zakone, a svi vjerno slusaju.. Ovo nam je gore nego sto je bilo u propaloj Yu tvorevini..
#4 Ivan 2021-02-07 06:30
Bilo je i gorih dana u Općini, ipak je došlo do nekih pomaka na bolje. Samo je i dalje ostao problem samovolje i zatvorenosti prema javnosti! Čak su i vrata općinske zgrade zaključana već godinu dana.
#5 Kapela 2021-02-08 05:41
Pa moraju8 se kljucati kad se boje da ih tko ne premlati ,Znaci da nerade kako treba , Prije se Opcina nije kljucala nego samo poslije radnog vremena , a ovi sada znaju da nerade dobro za svoj narod pa onda se boje da ih nebi sto lupilo po glavi,, KOliko ja znam da je bilo puno gore kad je bilo milicajaca domacih izdaica , koliko zelis a imali su i svoga predvodnika koji je sve prima od njih i nosija kod Mane Mrksica sudca u Ogulin eh kad se sjetim kunem ih svaki dan da ih vrag pojede sebi za dorucak a mozda i vec jesu pojedeni od lucifera kojem su sluzili izdaice , bili a jos ih ima i danas, samo sada nemaju kuda pa kazu da su Hrvati Boze nas sacuvaj od takovih Hrvata , znam ih ja dobro ,,

You have no rights to post comments