Jučer popodne u Biljevini se pojavilo 15-tak migranata, vidjeli su ih mještani kada su pretrčavali cestu, odmah je pozvana policija koja je smještena u Saborskom već više od godinu dana. Policajci su došli brzo i krenuli u potragu za migrantima uz podršku mještana, no rezultata nije bilo jer su se migranti brzo izgubili u gustoj šumi. Puna ih je  šuma, a policajaca je premalo, koji se jednostavno se ne mogu nositi sa svima njima.

Danas su se policiji u Biljevini predala petorica migranata, koji su vjerojatno bili dio jedne veće grupe koja je usljed policijske akcije razbijena i kao takvi, bez vodiča ili nekoga glavnog među njima, nisu imali izgleda za nastaviti dalje. To se događa svih ovih godina, da iz čista mira izađu iz šume i traže da se predaju policiji.

 

Komentari  

#1 Kapela 2021-07-17 02:29
To ce biti budci stanovnici naseg Saborskog, Nas su rastjerali po svijetu politicki i ekonomski ,pa ce sada turska naseliti svoje mudjzahadine u cista Krscanska mjesta.. Turski predsjednik je rekao prije desetak godina da nisu mogli osvojiti Europu onda, a sada ce na drugaciji nacin, Dakle nase Saborsko Bozija lijepa priroda ostaje bez svoga povijesnog stanovnistva, zaslugom izdaica i kriminalaca agresora zadnje stoljece. Danas ima vise Saborcana i njihove Obitelji di zivim, nego u rodnom Saborskom, Tragedija se nastavlja , po Hrvatskoj a posebno po selima a onda ce na red doci i gradovi.

You have no rights to post comments