Suze sv. Lovre – 12.08.2023.

Suze sv. Lovre ili Perzeidi prekrasni su prirodni fenomen koji se može promatrati samo sa mjesta na kojima nema puno svjetlosnog zagađenja, a koje mjesto može biti bolje od vrha brda Alan, daleko od gradske vreve i svjetala. Po prvog puta priređujemo manifestaciju na kojoj ćete imati priliku biti dio prirode, a uz to svjedočiti i nastupu udruge Traumatic Arts koji će samo za vas nastupiti sa plesom na svili te također izvesti i fire show.

Ne propustite priliku biti dio romantične atmosfere tople ljetne večeri, okruženi potpunim mrakom, gdje jedino svijetlo koje vidite je svijetlo upaljenih baklji. Čekamo vas na sasvim novom događanju na prostoru Plitvičkih dolina!

Program:

Događanje počinje kod Kapele Rođenja Blažene Djevice Marije u 21 sat od kuda se pješice upućujemo na brdo Alan u trajanju od otprilike 15 minuta. Na lokaciji sve posjetitelje očekuje finger food i piće dobrodošlice za koje će se pobrinuti Ženska Akcija Saborsko, a nakon toga slijedi nastup udruge Traumatic Arts.

 

TZP Plitvičke doline

Komentari  

#1 Ivan 2023-07-31 10:41
Vrijeme će biti idealno za promatranje meteora, ali jedna napomena za one koji budu promatrali da se obuku malo bolje jer će noć biti svježa.

You have no rights to post comments