URPI Mala Kapela

Nova priča, moment, dimenzija i turistička vizija u Saborskom oko Planinarskog puta IZVOR VODA. Turistička zajednica Plitvičke doline, u kojoj je i područje općine Saborsko, ove godine je angažirala ekipu stručnjaka koja je bila i s nama na Planinarskom pohodu gdje su "upijali vibru" planinara i skupljali dojmove pohoda, napravili puno foto i video materijala, a onda pripremili i nedavno probno otisnuli zanimljiv turistički vodič po ovome putu koji je pomalo nalik na one upute do skrivenog blaga kakve smo navikli gledati u pustolovnim filmovima: "upiši ime knjige ... a onda ispuni slovo ono-ovo..." Edukativno, zabavno, šaljivo, ali ipak poučno i dostatno za osnovno upoznavanje okolice Saborskog. Ogledni primjerci ove knjižice imena "Saborka" razgrabljeni su za 2 min. Ovih dana se očekuje tiskanje veće količine.

 

Culsperience by Recider projekt
U nedjelju smo stazom Izvor-voda kraj Saborskog prvi put probno prošetali u društvu Saborke, naše tiskane vodičice za samostalni obilazak ovog prekrasnog kutka Male Kapele. Tijekom sljedećih mjeseci Saborka nastavlja s podizanjem forme, kako bi spremna dočekala novu sezonu. Hvala sjajnoj ekipi TZ Plitvičke doline na prilici za ovaj zanimljiv projekt.

Komentari  

#1 Ivan 2023-12-08 16:04
Ja bih radije da je "Saborčanka" ili još bolje "Zelenka", isto tako umjesto "Izvor voda" više bih volio naziv Izvori vode, ali naravno prihvaćam i ove nazive koji su izbor onih koji su bili najviše involvirani u ove projekte..
#2 Darko 2023-12-08 16:23
Ivane nabavi mi jednu knjižicu
#3 Ivan 2023-12-08 17:08
Darko probat ću, ne znam ni ja di ...?

You have no rights to post comments