Nastavljaju se investicijski programi Općine Saborsko
Objavljeno 08/05/2020


Općina Saborsko aktivno sudjeluje u provođenju odluka i uputa koje propisuje Stožer civilne zaštite Republike Hrvatske. Općinski načelnik Marko Bićanić zalaže se za ponovno aktiviranje gospodarskih aktivnosti , tako da uz već iskazanu pomoć gospodarstvenicima radi lakšeg prevladavanja poteškoća uzrokovanih epidemijom COVID-19 koordinira aktivnosti na nastavku investicijskih programa. GO Špelić iz Slunja nastavio je izgradnju Općinskog doma kulture i vatrogastva uz pridržavanje  uputa i mjera koje propisuje HZJZ.

U pripremi su aktivnosti za projektiranje nogostupa kroz naselje Saborsko kojim bi se riješila i odvodnja oborinske vode s kolnika državne ceste D-42 koja za ljetnih pljuskova postaje velika opasnost sigurnosti prometa.

saborsko.hr

 

Obećanje o izgradnji nogostupa kroz Saborsko i ceste Saborsko - Rakovica načelnik Općine je izrekao 9. kolovoza 2020.  u 15. minuti emisije Radio Ogulina  Oči u oči

Odgovor, odnosno izgovor načelnika općine Saborsko na pitanje iz naslova "GDJE JE ZAPELO S IZGRADNJOM NOGOSTUPA KROZ SABORSKO?" imamo u emisiji Radio Ogulina Oči u oči u 39. minuti od 12. studenog 2023.

Komentari  

#1 Ivan 2024-04-21 04:53
2020.godine načelnik je obećao izgradnju nogostupa kroz Saborsko u 2021., no odjednom je sve utihnulo.
Očito su to bila obećanja u službi predizborne kampanje HDZ-a za parlamendarne izbore.
Obećao je načelnik u emisiji Radio Ogulina i gradnju ceste Saborsko - Rakovica, pa ništa od toga...,
#2 Ivan 2024-04-21 08:43
Tad su bila obećanja pa nije bilo ništa, što onda možemo očekivati u budućnosti kad su ove godine izostala i obećanja kao takva...?

You have no rights to post comments