Ovako sad izgleda dvorište općine Saborsko nakon što je iz njega uklonjen odašiljač. Sada služi za spaljivanje komunalnog otpada, umjesto da se isti odlaže u kante koje su za to predviđene. Dok od stanovnika traže da drže red na svojim okućnicama, isto to ne čine u svom dvorištu.

 

Dugo vremena ..., a najmanje od Sisveta u ogradi groblja je bila rupa, odnosno jedan panel je otpao i nikoga nije bilo briga za to, ja sam ga danas učvrstio s dva komada električnog vodiča, ... to  sam jedino imao pri ruci. To sam učinio samo zato da kojim slučajem divlje svinje ne uđu u groblje.

Kad već ne ide drugačije bit će dobro i ovako ...?

Jedan je srušio visoku smreku, drugi je otpeljao ostatke, treći je pokosio travu na općinskoj parceli, a komunalni redar je slikao ... Moram priznati da mi sve ovo baš i nije jasno...?

Nadstrešnica prepuštena propadanju, ljepenka kojom je bila pokrivena je skoro sva spala, a Općina ni ne razmišlja da ju spasi, odnosno da ju pokrije limom

Ddvorište koje bi "svatko" poželio ...

Komentari  

#1 Ivan 2024-06-12 17:02
Ne može bolje jer nas, nažalost, vode ljudi s vrlo ograničenim sposobnostima, primitivnih svjetonazora, i uz sve to, ljenčine, a umišljaju da sve znaju.

You have no rights to post comments