Zamjenik načelnika općine Saborsko Nikola Grba obećao je svojoj kumi asfalt pred vrata i danas je to obećanje realizirano. Put koji je danas asfaltiran o trošku općine Saborsko dug je 100-tinjak metara, a vodi do kuće zamjenikove kume (kći pok. Ilije Čikare) u kojoj već godinama ne živi nitko, kuma inače živi u Beogradu.

Malo dalje živi Pero unuk pok. Nikole Grbe, prvi susjed do kume, deklarirao se kao Hrvat po jednom od roditelja, do njegove kuće vodi blatnjavi put kojega Grba nije uvrstio niti u plan nasipanja pijeskom.

Priču kako je Grba kumi obećao asfalt, čuo sam od ljudi iz Jesenice još proljetos u koju baš i nisam vjerovao, ali evo ispostavilo se da Grbina obećanja i nisu baš prazna, naravno uz načelnikov blagoslov.

Komentari  

#31 medo 2016-12-18 14:46
dok se srpski jezik govorio na srpskom dvoru u srednjevekovnoj Srbiji,koja se za tvoju informaciju, prostirala na pet mora za vreme Cara Dusana,u Australiji su ziveli samo Aboridzini a u Americi samo Indijanci...i onda su Englezi u Australiju iselili svoje robijase,a u Ameriku avanturiste,cudni su putevi Boziji....
#32 Ognjevac 2, 2016-12-18 18:53
Priopcenje sovjaku da ognjevcu nije nista obecano ali nije bio u prilici da komentira ali dalje smatra da put treba asfaltirati do adama pisala bi jos ali je tesko preko mobitela kad budem kuci javim se

You have no rights to post comments