Poštovani posjetitelji, u poslijednjih nekoliko dana sam zaprimio nekoliko vaših pitanja vezanih za članke koji nakon nekog vremena "nestanu" s naslovnice.

Radi se zapravo o člancima koje  objavim (prenesem s nekog drugog portala), a koji nisu lokalnog karaktera, takve članke nakon nekoliko dana, a najviše nakon jednog tjedna, prebacim u  Arhivu članaka, gdje ih uvijek možete naći. 

Dakle na naslovnici najduže ostaju članci s lokalnim temama, sve "od Jesenice do Korenice" i od "Kuka do Kleka", kako su govorili naši stari.

Komentari  

#1 cuna 2016-12-20 20:05
Ivane svi koji posjecujemo portaj razumimo gdje cemo nac clanke koji nas interesiraju ti si stvarno super svaka ti cast tvoja iskrenost je nesto sto nas drzi na toj stranici HVALA
#2 Kapela 2016-12-21 01:45
Ive ipak te molim da nam zadrzis na prvoj stranici one slike, predaka od mede, oni nas naj vise zanimaju kako izgledaju djedovi i ocevi od mede. haaa, Ma bas se nista nisu promjenili za tolike godine od divljine do civilizacije , nemogu se oni promjenit jos tisucu godina.Hvala ,ti Ive. Molim te jos jednom da mi objasnis za to cvice pokraj tebe na sliki dali je to bun uli kako sada kazete po novom rijecniku, bunika, ja sam zaboravija kako izgleda .a mozda je ona Saborcanska konoplja haaaa.
#3 Ivan 2016-12-21 04:10
Konoplja je to, kućni uzgoj :lol:
#4 Kapela 2016-12-22 06:32
Hvala Ive, malo sale na tvoj cvijet pokraj tebe ,

You have no rights to post comments