Patricia Campbel rođ. Biskupic 1932. god. praunika Pave Matovina "Velića" i Bare Matovina rođ. sertić, unuka Matt Malkoča i Mande Malkoč rođ. Matovina (kćeri od Pave-Velića), sa kćeri Carole, doputovala je iz Amerike u Hrvatsku kako bi po prvi put upoznala svoje rođake u Saborskom.

Patricia Campbel rođ. 1932, i Ivan Matovina (ja) rođ. 1963. smo praunuci Pave Matovina - Velića.

S Amerikankama su u Saborsko stigli i njihovi rođaci iz Zagreba po očevoj strani - Biškupić Vinko i njegova kćer Andreja. Obiteljsko stablo

 

Za stolom se uspoređuju obiteljska stabla, pregledavaju fotografije. Na kraju zaključak Patricija i ja smo praunuci Pave Matovina - Velića

Patricija i njena kćer Carole

I like this picture. Both Mande (r.1883) and Mate Malkoć (r.1878) were born in Saborsko. The little girl in the picture is Patricia Campbell's cousin so the picture was taken in the 1930's.

Sue

Na fotografiji su Mande Malkoč (r. 1883.), djevojačko Matovina (kćer Velićeva) i Mate Malkoč (r.1878), obadvoje rođeni u Saborskom odselili u Ameriku, a mala djevojčica je Patricia Biskupic Campbel unuka od Mande i Mate. Fotografija je snimljena 1930. u Americi.

You have no rights to post comments